„Nesakau, kad ir kitais metais turime siųsti duetus. Bet šių metų konkursas parodė, kokie atlikėjai kartais būna susireikšminę. Einame į konkursus kaip solo atlikėjai ir nesvarstome galimybės atstovauti šaliai duetu ar tercetu. Jei pažvelgsime į „LT United“ pasirodymą, jie užėmė šeštąją vietą“, - sakė V. Baumila.

Monikai ši atranka buvo šešta. Vaidui – antra.

„Aš neskaičiavau to karto, kai asistavau Alanui Chošnau jam repuodamas. Atrankose dainavo mano brolis, o finalo metu kažkodėl dainavau aš“, - paaiškino Vaidas.

Kaip atlikėjai mano, kuo komisiją ir žiūrovus labiausiai sužavėjo jų duetas - daina, charizma, ar visų aptarinėjamas bučinys?

„Labai tikiuosi, kad sužavėjome visuma“, - tikisi Monika.

„Tas bučinys buvo kvailas spontaniškas pabandymas. Visi tada pasijuokė, o po to pagalvojom, kodėl ne? Tikrai nesėdėjome ir nekūrėme formulių, kad dainuojame labai blogai, tai reikia pasibučiuoti“, - juokėsi Vaidas.

„Eurovizijos“ prodiuseris Audrius Giržadas pokštavo, kad tas atlikėjų bučinys, kurį visi pastaruoju metu aptarinėja, per pirmus pasirodymus buvo toks nedrąsus ir moksleiviškas, o dabar Monika griebia jautį už ragų.

„O aš manau, kad publiką gali sužavėti naivumas ir žaismingumas. Nereikia daryti scenoje „50 atspalvių“, - įsitikinusi Monika.

„Buvom 51-as atspalvis. Kas žino, gal mums paskambins prodiuseriai iš Holivudo pasakyti, kad kuria antrą filmo dalį ir jiems būtent to mūsų atspalvio trūko“, - juokėsi žaismingai nusiteikęs V. Baumila.
Eurovizijos nugalėtojai Vaidas ir Monika

Konkurso nugalėtojas neabejoja, kad kūriniu „This Time“ galima sužavėti tarptautinę publiką.

„Mes mylinti ir linksma tauta. Turime ir galime parodyti, kad esame gyvenimu besidžiaugiantys žmonės“, - sakė Vaidas.

Mažosios „Eurovizijos“ organizatorius iš Olandijos Rene Romkes neabejoja, kad kūrinys „This Time“ pateks į didžiosios „Eurovizijos“ finalą.

„Kai išgirdau tą dainą, ji sukosi mano galvoje dar porą dienų. To šiam konkursui ir reikia“, - prisipažino R. Romkes.

Kovo 7 d. pora surengs „Eurovizijos“ palaikymo koncertą, kurio metu rinks lėšas savo pasirodymui Austrijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (425)