Po Naujųjų metų vakarėlio G. Grygolaitytė paryčiais nusprendė užsukti pas draugę ir, pasikvietusi ją, keliauti namo. Merginą Vilniaus Rotušėje ėmė įžeidinėti vyras ir moteris. Pasak dainininkės Viktorijos Mauručaitės dukters, užpuolikai ėmė prie jos kabinėtis, vadinti necenzūriniais žodžiais.

„Manau, kad jie mane atpažino, bet man tada ne tas rūpėjo. Užpuolikai man prikalbėjo daug baisių dalykų. Su viskuo sutikau, o galiausiai kartą atsikirtau. Jie toliau kabinėjosi, nepasidavė. Paklausė, ar nenoriu „gauti į galvą“. Galiausiai, pradėjo mane stumdyti, stvėrė už plaukų, pargriovė ant žemės“, - pasakojo dainininkė.

Muštynių pasekmės – sutrenkta galva ir iki mėsos nuplėštas nagas. Gabrielė visur išvydo kraują, o piršto skausmą jaučia iki šiol. „Pradėjau rėkti, išsikviečiau greitąją pagalbą. Iki atvyko medikai, užpuolikai buvo šalia. Kai atvažiavo pagalba, jie pabėgo“, - įvykio aplinkybes prisiminė G. Grygolaitytė.

Mergina nusprendė policijos nekviesti – nenorėjo, kad kas nors ką nors sužinotų. „Pasikalbėjau su mama ir nusprendžiau kreiptis į policiją. Šiuo metu vyksta tyrimas, žiūrėsime, kaip bus. Kaltinimų tikrai neatsiimsiu. Nenoriu nieko teisti ar keršyti. Manau, kad viską nuspręs teisingumas, Dievas. Be to, gyvenime egzistuoja karma, kuria aš labai tikiu“, - sakė atlikėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (264)