Atlikusios apšilimo pratimus merginos stengėsi atkartoti trenerio rodomus šokių žingsnelius. Nors ne visi choreografiniai judesiai pavyko dainininkėms, jos stengėsi nepasimesti ir nesėkmes praskaidrindavo juoku.

Nors visos „pupytės“ stengėsi kiek galėdamos, tačiau treneris nusprendė, kad geriausiai šokti sekėsi O. Pikul.

„Šokių treniruotė buvo labai faina. Lavini atmintį, pajudi, nepastebi, kaip prabėga laikas. Nuotaikos labai smagios. Mums tikrai reikėtų ateiti. Pastaruoju metu esu reta viešnia sporto klube, nes dažnai tenka keliauti, skristi pas vyrą“, - po treniruotės kalbėjo grupės lyderė ir įkūrėja O. Pikul-Jasaitienė.

Kaip DELFI jau rašė, V. Jakutienė ir S. Steikūnaitė dažnai užsuka į sporto salę, mat turi nusipirkusios abonementą. Merginos neslėpė, taip pat mėgstančios skaniai pavalgyti. „Valgymas yra vienas iš malonumų, todėl atsisakyti valgyti jokiu būdu negalima. Žmogui reikia būti sveikam, o kad būti sveikam ir švytinčios nuotaikos reikia pasportuoti“, - kalba video siužete O. Pikul-Jasaitienė.

Dainininkei antrino ir jos kolegė V. Jakutienė, kuri juokaudama kalbėjo, kad sportuoja norėdama turėti 90-60-90 kūno formas. Nors Vita teigė, kad jos krūtų apimtis 90 cm, Oksana tikino, kad siekia visą 110 cm.

Kaip šokių treniruotėje sekėsi „Naujom pupytėms“ žiūrėkite DELFI video siužete:



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (263)