„Atvykau vos kelioms dienoms. Norėjau pasveikinti močiutę su gimtadieniu ir šįkart atvykau viena. Mažylis liko namuose, nes skrydžiai vis dėlto tolimi, o ir ligų sezonas, tad su šeima nusprendėme, kad geriau su sūneliu gimines Ukrainoje aplankysime vasarą“, – DELFI sakė atlikėja ir makiažo meistrė.

Kaip ir neseniai gimtadienį šventusią savo mamos mamą, svečioje šalyje gyvenančią močiutę Oksana papuošė lengvu makiažu.

Oksana juokavo, kad yra turtinga broliais, mat vienas jų gyvena Lietuvoje, o kitas – Ukrainoje. Atvykusi į Ukrainą ji susitiko ir su savo broliu Vitalijumi. Moteris neslėpė, jog dažniausiai su giminaičiais bendrauja socialinių tinklų pagalba. Savo ir artimųjų nuotraukas ji taip pat išpublikavo ir socialiniame tinkle „Instagram“. Scenos atstovės gerbėjai netruko pastebėti panašumų ir negailėjo komplimentų.

Būdama maža ji visas vasaras leido tėčio mamos namuose, todėl artimųjų nepamiršta ir gyvendama Lietuvoje.

„Daugybę vasarų leidau Ukrainoje. Su tėčiu ir antrąja jo šeima taip pat esame artimi ir aš tikrai tikiu, kad kas benutiktų, reikia bendrauti su šeima. Su močiute bendraujame ukrainiečių kalba. Pati ją puikiai suprantu, o kalbu kiek prasčiau, bet stengiuosi. Mokau ukrainiečių ir rusų kalbų ir sūnų. Noriu, kad jis mokėtų ne vieną užsienio kalbą“, – pasakojo Oksana.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (224)