Tačiau paskutinis komisijos narių, brolių Lavrinovičių spėjimas pasitvirtino – po veidrodiniu apdaru slėpėsi verslininkė, socialinių tinklų nuomonės formuotoja Inga Stumbrienė. Broliai neslėpė, kad, ne tik daugybė užuominų apie jos gyvenimą kėlė įtarimų. Atsakymą jiems pasufleravo instagrame pastebėta grakšti Ingos laikysena, kuomet ji stovi pasitempusi ir atrėmusi ranką į dešinįjį šoną.

Tuo tarpu pati Inga pirmadienio rytą „Delfi“ sakė, kad, nors slapukauti vasarą vykstant filmavimams pavyko puikiai, šeima ją atpažino vos pasirodžius pirmai laidai. Tuomet nei meluoti, nei išsisukinėti nebuvo įmanoma.

„Kai vyko laidos filmavimas, iš tikrųjų nežinojo nei vyras, nei vaikai. Ir tik kai pasirodė pirmoji laida, kai tik išgirdo pirmuosius žodžius, tiek vyras, tiek vaikai suprato, kad dalyvauju šou. Ir jau tada nei slapstytis, nei gudrauti nebuvo prasmės. Bet apart mano šeimos, daugiau tikrai niekas niekas nežinojo“, – tvirtino I. Stumbrienė.

Kadangi laidos filmavimai vyko vasarą, o šou rodyti pradėtas rudenį, pasislapstyti Ingai kurį laiką reikėjo. Tačiau ir tuomet, anot pašnekovės, išeiti į filmavimus laisvo laiko rado.

„Kadangi dienos metu vyras dirba, o vaikai turi užsiėmimų būreliuose, ištrūkti kelioms valandoms nebūdavo sudėtinga. Tačiau kai tiek mano išėjimai ėmė kartotis ir kad tai neatrodytų tarsi kažkoks išburtas melas, sugalvojau pakankamai svarią priežastį. Sakydavau, kad einu į laidą. Tad iš dalies sakydavau tiesą, nors iki galo, kokia tai yra laida, nepasakydavau. Vasaros metu vyko labai daug filmavimų, prasidėjo nemažai naujų projektų. Na, o dėl karantino situacijos ne vieno TV projekto kūrėjai stengėsi per vasarą nufilmuoti visą sezoną. Tad man kelioms valandoms keliskart į savaitę kažkur išsmukti nebūdavo sunku. Šeimai net įtarimų nekilo“, – pasakojo Inga.

Nusiėmusi kaukę žinoma verslininkė neslėpė, kad dainuoti jai teko pirmą kartą. Tad į šou ji sako koją kėlusi tik tada, kai įsitikino, kad jausis saugiai. Moteris net gi iškėlė kelias sąlygas projekto organizatoriams.

Pirmoji – kad sulauks pagalbos dainavimui, o antroji – kad vilkės vieną gražiausių kostiumų projekte: „Dainuoti labai padėjo Deivydas Zvonkus, o kai pamačiau lapės kostiumą – abejonių neliko“.

„Pirmą kartą išgirsti save dainuojant man buvo tikrai labai netikėta. Prieš sutikdama dalyvauti projekte, išbandžiau save. Nenorėjau eiti aklai. Pirmiausia įsirašiau savo balsą ir paklausiau, kaip jis skamba, paskui pasižiūrėjau savo kostiumą ir tik kai sužinojau visas sudedamąsias dalis padėjau parašą ir sutikau dalyvauti. Be abejo, girdėti save dainuojant buvo be galo keista. Tačiau paklausiau pirmą, antrą, trečią sykį, pripratau prie savo balso, supratau, ką turiu pakeisti, kur turiu pasistengti, patobulėti ir priėmiau tą iššūkį.

Na, o šeima, kai po pirmos laidos suprato, kad po kauke slepiuosi aš, labai manimi didžiavosi, palaikė ir be galo stebėjosi, kad aš tai darau. Nes visi šeimoje žino, kad mama visiškai nedainuoja. Aš tiesiog nedainuoju. Tačiau jie labai palaikė mane dėl to, kad pasirinkau ganėtinai sunkias dainas, kurios buvo efektingos, įdomios. Aš visada stengdavausi parengti bent minimalų šou scenoje, kažkaip įdomiau judėti, įdomiau pasirodyti“, – „Delfi“ pasakojo pašnekovė, išduodama, kad visas dainas rinkosi ji pati.

Paklausta, ar po sėkmingo pasirodymo šou vėl ryžtųsi panašiam iššūkiui, Inga nusijuokė. „Man labai patiko šita avantiūra. Gerai, kad aš jai ryžausi. Labai savimi didžiuojuosi. Gerai, kad prieš tai gerai viską apsvarsčiau. Man buvo svarbu, kaip aš tai atliksiu, kad būtų gerai. Na, niekada nesakyk niekada. Labai priklausys nuo to, koks tas kitas pasiūlymas bus. Man gyvenime pirmieji kartai labai patinka. Smagu išbandyti kažką naujo. Turime džiaugtis gyvenimu, išbandyti save įvairiose sferose ir suteikti sau naujų galimybių. Tad... kodėl gi ne?“ – kalbėjo LNK šou „Kaukės“ dalyvė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (270)