„Į dvi dalis skilo riešo kauliukas. Viena dalis gražiai suaugo, kita prie kaulo neprigijo, todėl negaudamas maisto medžiagų atskilęs kauliukas gali ištirpti. O funkcionalumas jo yra svarbus - visi žmogaus kaulai ne šiaip sau sukurti. Sportuojant ar sunkiau nešant pradeda skaudėti riešą. Galėčiau kaltinti Lazdynų ligoninę, kad blogai sugipsavo ranką“, - DELFI pasakojo kitą savaitę ant operacinio stalo gultis beruošiantis P. Daunys.

Po operacijos Petrui su gipsu teks vaikščioti dar apie mėnesį. Tačiau atlikėjas sako, jog taip ilgai vaikščioti sugipsuota ranka jis negali sau leisti. 

„Artėja vasara, laukia daug darbų. Vakar su grupe pristatėme naują dainą. Ketiname dar daugiau jų pristatyti savo gerbėjams, todėl sirgti nėra kada“, - sakė jis.

Atlikėjui apmaudu ir tai, kad jam kuriam laikui tenka pamiršti krepšinį. Tiesa, traumą krepšinio aikštelėje vaikinas patyrė ne gainiodamasis kamuolį, bet mėgindamas užstoti savo komandos narius nuo varžovų įžeidinėjimų.

Petras Daunys
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)