Teismo duomenimis, ketvirtadienį vyko parengiamasis posėdis, kuriame dalyvavo abi pusės.

Sutuoktiniams atstovavo garsūs advokatai – Oksanai Pikul atstovaujantis Gintaras Černiauskas, o Simui Jasaičiui – Albertas Bandžius.

Taip pat nurodoma, kad žinoma moteris sieks įrodyti, jog santuoka nutraukiama dėl krepšininko kaltės.

Delfi primena, kad šių metų pradžioje O. Pikul lankėsi Delfi TV laidoje „Kasdienybės herojai“. Tuomet ji atvirai kalbėjo apie skyrybas su buvusiu mylimuoju.

„Vis dar, bet labai viliuosi, kad šie metai man padovanos tiktai mano pavardę. O pigios ir greitos skyrybos tik ne mūsų atveju, kuomet yra vaikai, kuomet yra kažkokios atsakomybės, turtas, tai pigios ir greitos nebūna. Nebent žmonės sugeba greitai susidėlioti taškus ant „i“. Kodėl pas mus šitiek laiko praėjo? Tai visų pirma dėl to, kad strimgalviais nelėkėme ir nepuolėme iš karto skirtis. Tiesiog vyras išėjo, laiko tikriausiai ir man reikėjo, kurio aš neturėjau. Daug dirbau“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ itin atvirai pasakojo žinoma moteris.

O gal ji Simą tiesiog išvarė iš namų?

„Ne, jis išėjo. Tai buvo jo noras ir sprendimas, jam komfortabiliau buvo šitaip padaryti. Juolab, kad tai yra ne pirmas konfliktas, o aš esu ukrainietiško kraujo. Tai natūralu, kad esu degtukas ir daugsyk save mokiau, kad negalima visko spręsti čia ir dabar. Reikia visas konfliktines situacijas išgyventi, luktelėti ir tik tada tas sprendimas būna subrendęs ir teisingas, kuris jau nėra lydimas kažkokių nereikalingų emocijų. Šį kartą viskas susidėliojo labai paprastai, lengvai, pragmatiškai, be kažkokių nereikalingų emocijų. Labai norėčiau gražių skyrybų ir to tikrai mielai siekiu. Bet viską parodys mano buvusio vyro norai“, – neslėpė laidos pašnekovė.

Tiek Oksana, tiek Simas šiuo metu puoselėja romantiškus jausmus naujiems mylimiesiems.

Delfi primena, kad S. Jasaitis ir O. Pikul susituokė 2013-iais metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)