Žinią apie tai, jog bylos dokumentai pasiekė teismą pranešė 15min. Teigiama, kad santuoką šeima užbaigs bendru sutikimu, o byla bus nagrinėjama rašytinio proceso tvarka.

Delfi primena, kad apie tai, kad suka skirtingais keliais, atlikėjas pranešė rugpjūtį.

Įrašu garsus muzikos kūrėjas pasidalijo socialiniuose tinkluose.

„Aš ir Indrė skiriamės.

Kaip jūs ten sakote tokiais atvejais:

„Šiandien labai liūdna diena mūsų gyvenime.“

„Mudu nusprendėme pasukti skirtingais keliais.“

„Esu dėkingas už kiekvieną kartu praleistą akimirką.“

„Gražiausią, ką sukūrėme kartu, – mūsų trys nuostabūs vaikai.“

Bet bus kitokie žodžiai: šiandien nuostabiausia diena mūsų gyvenime! Nebereikia atsakinėti į kvailus klausimus – „kodėl pusę metų jau negyvenate kartu?“ Ir dar galiu kabinti dvigubai jaunesnes merginas. „Delfinų“ laikais tai buvo neįmanoma.

Mudu negalėjome pasukti skirtingais keliais, nes visą laiką važiavome bekele. Automobilio vairuotojas ir keleivis buvo užrištomis akimis ir ne visai blaivūs, o atsimerkus paaiškėjo, kad ir automobilis – ne automobilis, o žoliapjovė.

Esu dėkingas už kiekvieną kartu praleistą akimirką ir noriu padėką išreikšti gyvo klasiko žodžiais: „Ačiū tau už tavo meilę, ačiū tau, kad tu esi, aš žinau: dabar troškimai išsipildys man visi.“

Gražiausia, ką sukūrėme kartu, – trys nuostabūs mūsų vaikai. Vienu mūsų santuokos momentu mane taip gerai atmaitinai, kad žiūrėdamas į savo pilvą galvojau, kad vaikų bus keturi. Bet vėžys greitai pakoregavo svorį.

O kalbant rimtai – kartu nebegyvename jau senokai. Nebuvo jokių išdavysčių, meilės trikampių ar panašiai. Vienas kitą gerbiame ir vertiname, vaikus mylime ir prižiūrime po lygiai. Dokumentai paruošti oficialioms skyryboms ir be jokių pykčių.

P. S. Su Indre esam susituokę jau antrą kartą. Antrą kartą vedžiau tą pačią. Antrą kartą su ta pačia skiriuosi. Todėl draugai klausia, ar bus trečias. Atsakau – nebus“, – rašė Stano.

2008 metais atlikėjas Stano ir jo mylimoji Indrė, kuri anksčiau dirbo modeliu, Vilniaus Šv. Mikalojaus bažnyčioje susituokė pirmąjį kartą. Tačiau 2011 metais šeimą ištiko santykių krizė, po kurios sutuoktiniai abipusiu sutarimu kreipėsi į teismą dėl skyrybų.

Nepaisant to, porai pavyko išspręsti problemas ir jiedu liko drauge, o po kurio laiko dar kartą iškėlė vestuves.

S. Stavickis-Stano ir I. Stavickienė augina tris vaikus – du sūnus ir vieną dukterį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)