I. Stonkuvienė dar pirmadienio rytą savo feisbuko bičiuliams ir sekėjams pranešė apie šeimynos planus apsilankyti tatuiruočių salone, tačiau kokiais piešiniais ketina papuošti kūnus atskleisti neskubėjo.

Vėlyvą vakarą socialiniame tinkle „Instagram“ pasirodė M. Stonkaus nuotrauka, kurioje matyti ant rankos ištatuiruotas skaičių kratinys. Nors paprastam žmogui tai – tik padriki skaičiai, Stonkams jie turi ypatingą reikšmę.

„Ant Manto rankos mūsų visų trijų (Indrės, dukros Cecilijos bei sūnaus Pranciškaus – DELFI) gimimo datos“, – sakė I. Stonkuvienė, neslėpdama, kad apie tatuiruotes kartu su vyru mąstė jau ilgą laiką.

Žinoma moteris atskleidė, kad ant jos rankos – kone identiška tatuiruotė. Tik štai skaičiai šiek tiek skiriasi.

„Ant mano rankos mūsų vestuvių ir vaikų gimimo datos“, – pasakojo Indrė ir pridūrė, kad Stonkams šie skaičiai simbolizuoja svarbiausias datas jų gyvenime.

#firstink

A photo posted by mantas (@stonkusmantas) on Aug 16, 2016 at 8:26am PDT

Tatuiruotė, nuo šiol puošianti M. Stonkaus ranką:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)