Tačiau DELFI šios poros ateitį išbūręs garsus Lietuvos tarologas Leopoldas Malinauskas visiems skeptikams skelia antausį – ši gražuolė į J. Valančiūno kelyje atsirado neatsitiktinai - ateityje ji suvaidins svarų vaidmenį ne tik Jono, bet galbūt ir visos šalies gyvenime.

„Jonas yra vaikinas iš kaimo. Toks grynuolis, toks nešlifuotas deimantas. Gyvenimas jį šlifuos, bet universitetas, sakykime, tai padarytų greičiau. Jo žmona - ne šiaip graži „tuštutė“ ar namų šeimininkė. Eglė yra intelektuali ir, be abejo, jai reikia intelektualaus žmogaus. Jei šie jauni žmonės susitiko, vadinasi, tokia yra Dievo apvaizda“, - neabejoja L. Malinauskas.

Leopoldas Malinauskas

Pranašaudamas J. Valančiūno krepšinio karjerą, L. Malinauskas apgailestauja, kad šis aukštaūgis nebus antrasis Lietuvos Arvydas Sabonis.

„Ar jis žais Amerikoje, ar Lietuvoje, Jonas atliks antraeilius vaidmenis. Mes visi norėtume, kad jis būtų labai ryški krepšinio žvaigždė, bet tai – tik noras“, - tikino jis.

Anot jo, E. Valančiūnienė dėl savo panašumo į tituluotą gražuolę Indridą Sabonienę yra dar viena priežastis lyginti Joną su krepšinio legenda A. Saboniu.

„Ji tokia pat smulki, graži, šviesiaplaukė. Tačiau Arvydo atveju Ingrida nepapildė savo vyro, o Eglė, atvirkščiai, Jonui bus stipri paspirtis“, - žvelgdamas į garsios poros nuotraukas pastebi tarologas.

J. Valančiūno žmona ateityje bus labai turtinga moteris. Anot jo, sulaukusi brandaus amžiaus Eglė sukaups nemažai tiek kilnojamojo , tiek nekilnojamojo turto. Tai nebus vien jos vyro nuopelnas.

„Eglė – 50-ties jau turėtų būti milijonierė. Tai moteris, kuri sukurs darbo vietas sau ir kitiems. Jonas milijonus sėkmingai „kala“ krepšinio aikštelėje, o ji susikraus savo turtus iš savojo verslo. Manyčiau, kad tai gali būti statybų ar naftos verslas, o tai sąlygos aukštą socialinę ir, galbūt, ateityje politinę padėtį visuomenėje, - krepšininko žmonai pranašavo L. Malinauskas. – Visai gali būti, kad padariusi karjerą, ji gali siekti politinių aukštumų. Įmanoma, kad tada Lietuvoje ji gali atlikti lietuviškos Julijos Timošenko vaidmenį.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (212)