„Nereikia manyti, kad Monika tik dėl išskaičiavimo tuokėsi. Kad ir ką bekalbėtų žmonės, jie vienas kitam išgyvena gražios meilės jausmą. Be jausmų toli nenueisi – gali ištempti vieną naktį, galbūt pusmetį... Būdami kartu jie įrodė, kad pasiekė tai, kas neįmanoma“, - pasakoja tarologas.

Tačiau pabrėžia, kad dėl šešiolikos metų skirtumo šios poros santykius nori nenori reikia lyginti kaip profesoriaus ir studentės. Nes kai tarp poros amžiaus skirtumas nedidelis, tuomet jie vienas kitą gelbėja. Bet šiuo atveju A. Šedžiui taip ne būtų.
Leopoldas Malinauskas

„Kol profesorius gerbiamas, mylimas studentų, sveikas, gerai uždirba, išlaiko - viskas gerai. Tačiau jis vaikšto plonu ledu ir neturi teisės paslysti ar įlūžti. Jei A. Šedžius įlūš - nors vieną koją įmerks į vandenį ir prašys žmonos padėti, ji tikrai neskubės to daryti. Galbūt netgi atsuks nugarą, - perspėja L. Malinauskas. - Jis apskirtai negali niekur suklupti: nei finansiškai, nei santykiuose, nei sveikatoje. Netgi kitai moteriai negali pamirksėti, nes bet kokia menkiausia klaida gali įmurkdyti A. Šedžių į vandenį, iš kurio Monika jo netrauks. Tai – tikrai ne moteris-gelbėtoja, kaip Deivydo ir Katažinos atveju. Todėl linkiu A. Šedžiui niekur nesuklupti ir nepaslysti. Jei ne - viskas baigsis blogai. Jis turi gyventi idealiai, kaip pusdievis, nedarantis klaidų.“

Tarologas pastebi ir tai, jog antrąkart su jaunesne partnere šeimą sukūrę vyrai sulaukia senatvės ir miršta nepailsėję.

„Nes užuot sūpavęs anūkus, jie vėl augina mažus vaikus. Jaunystėje jie pastato namus, užaugina atžalas ir jau lyg turėtų laukti anūkų, bet vėl pradeda antrą santykį ir viskas vėl iš pradžių: iš naujo kuria namus, augina naujus vaikus...“, - sako L. Malinauskas.

Nepaisant Šedžių amžiaus skirtumo, okultinių mokslų daktaras šiai porai pranašauja šviesią ateitį: „Jie gražiai gyvens ir sens provincijoje.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)