Jaunavedžiams suorganizuoti svarbiausią savo gyvenimo dieną padėjo vestuvių planuotojai. „Šventės neorganizavome spontaniškai. Viską apgalvojome iš anksto“, – DELFI prieš vestuvių ceremoniją sakė nuotaka.

Žinoma TV laidų vedėja su savo mylimuoju svarbiausioje gyvenimo šventėje plačiai paplitusių vestuvinių tradicijų nusprendė atsisakyti. „Piršlio tikrai nekarsime. Pamergių pulko taip pat nenorėjome“, – atviravo ji

E. Daugėlaitė neslėpė, kad prieš vestuves ją kamavęs jaudulys. „Tačiau tai yra natūralu prieš tokį įvykį. Man ne pats apsisprendimas kėlė jaudulį, bet faktas, kad tokia šventė organizuojama pirmą ir vienintelį kartą gyvenime“, – prisipažino žurnalistė.

Po jaukios santuokos ceremonijos Šv. Mikalojaus bažnyčioje, kurioje dalyvavo artimiausi poros žmonės, E. Daugėlaitė prisipažino, kad jaudulys išliko iki paskutinės minutės.

„Netgi susigraudinau iš laimės“, - prisipažino ji.
Eglės Daugelaitės vestuvės

Nuotaką papuošė dizainerė Airida Skrickienė. Su įspūdingu vestuviniu apdaru Eglė atrodė elegantiškai ir rafinuotai. Tiesa, jis nuotakai sukėlė šiek tiek nepatogumų. Dėl ilgo šleifo jaunoji netgi vėlavo į ceremoniją.

Kai jaunosios bažnyčioje laukė susirinkę svečiai, E. Daugėlaitei draugės padėjo sutvarkyti trijų metrų ilgio šleifą, kuris buvo prisegtas čia pat, bažnyčios kiemelyje.

„Ieškojome geriausio sprendimo, kada patogiausiai jį būtų prisegti. Viskas buvo apgalvota iš anksto“, - tikino ji.

Po santuokos TV laidų vedėja pasirinko vyro pavardę ir tapo E. Kryževičiene. „Oficialiai būsiu Kryževičienė, bet eterio žiūrovams prisistatysiu kaip Dagėlaitė“, - sakė nuotaka.

Po vestuvių pora išvyko į užsienį kopinėti medaus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (348)