Gerai žinoma moteris automobilyje pozuoja su rankoje laikomu garcinijų sirupu, kuris neva padeda jai lieknėti. Akylesni iškart pastebėjo, kad rankoje laikoma pakuotė atrodo išties įtartinai, tarsi įklijuota.

Šiek tiek panaršius po G. Gurevičiūtės „Instagram“ paskyrą – nesunku rasti identišką nuotrauką, kurioje ji pozuoja rankoje laikydama... vienkartinį kavos puodelį.

Visgi, nemažai G. Gurevičiūtės gerbėjų susiviliojo tokia reklama ir patikėjo po nuotrauka pateiktu aprašymu. „Mano brangios merginos, nusprendžiau atskleisti paslaptį, kaip man pavyksta išsaugoti tokį liekną kūną: tai – garcinijų sirupas. Jis valo ir pašalina iš kūno toksinus, ir padeda man visada išlikti gražiai! Galite užsisakyti, spustelėję po nuotrauka esantį saitą. Tik šiandien mano prenumeratoriams galioja 50% nuolaida! Yra apmokėjimo pristačius galimybė!“, – rašoma reklamoje.

Gintarė Gurevičiūtė

DELFI kalbinta G. Gurevičiūtė patikino, kad reklama – išties kurta jai nė nežinant: „Tai klaidinanti reklama, kuri buvo sukurta be mano žinios.“

„Visą savaitgalį į mano pašto dėžutę plaukia žmonių laiškai, kurie bando įspėti apie sukčiavimą. Tokių produktų nereklamuoju ir niekada nereklamuočiau. Džiugu, kad daug kas supranta, bet atsirado labai daug ir tokių, kurie patikėję melaginga reklama įsigijo produktą lieknėjimui“, – nuogąstavo G. Gurevičiūtė.

Pasidomėjus, ar jauna moteris ketina imtis kokių nors teisinių veiksmų, G. Gurevičiūtė atksleidė, kad jau kreipėsi į advokatą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)