Delfi kabinta M. Pilibaitytė pasakojo, kad Beyonce yra itin mėgstama atlikėja, tačiau į jos koncertą bilietus teko nusipirkti bene paskutinę akimirką.

„Neplanavome, nes greitai išpirko bilietus, tačiau jos koncerto dieną dveji atsirado pardavime. Nusprendėme tuos bilietus paimti ir nuvykti į Varšuvą. Vietos nebuvo pačios geriausios, sėdėjome labai aukštai, tačiau norėjome tik apskritai apsilankyti koncerte ir išgirsti Beyonce“, – sakė M. Pilibaitytė.

Tačiau, kaip tikino ir daugelis kitų Beyonce koncerte Lenkijoje apsilankiusių žmonių, M. Pilibaitytė pasakojo, jog pasirodymo metu buvo labai prastas garsas.

„Jis buvo toks rėžiantis, kartais net skaudėdavo ausis. Taip stipriai rėždavo per ausį, todėl buvo sunku išbūti iki galo, teko išeiti. Kodėl tas garsas visiems taip užstrigo būtent Varšuvoje? Bendravome su žmonėmis, kurie labai dažnai važiuoja į užsienyje vykstančius koncertus. Atsiliepimai buvo tokie, kad tame Varšuvos stadione apskritai yra blogas garsas, todėl tai buvo ne Beyonce ir ne jos garsistų kaltė.

Dar vienas dalykas, buvo labai mažai žinomų dainų. Galbūt tos, kurias atliko – naujos, mažiau žinomos, labai laukėme jos geriausių hitų. Žinoma, jų buvo, bet pačių mylimiausių ir nesulaukėme. Pats šou geras, tikrai patiko, bet esu mačiusi „Youtube“, kad yra buvę ir geresnių“, – pastebėjo pašnekovė.

Vis dėlto pirmą kartą Beyonce koncerte apsilankiusi žinoma moteris neslėpė susižavėjimo pačia atlikėja, teigė, kad ji yra tikra karalienė, o ir koncerto metu pasirodė nuostabiai.

„Ji nesenta, o jos energija neblėsta, ant scenos pasirodė fantastiškai. Tas labai žavi. Tačiau galbūt atlikėja buvo peršalusi, nes per ekraną matėme, kad ne vieną kartą pakosėjo. Vis dėlto tai nė kiek nesutrukdė jos dainavimui, balsas buvo labai galingas, dieviškas. Kad ir kaip ten bebūtų, jausmas, kai sėdi salėje ir matai ją gyvai, yra neapsakomas“, – įspūdžiais dalijosi M. Pilibaitytė.

Tiesa, socialiniuose tinkluose ne vienas žmogus rašė, kad pati Beyonce su publika bendravo šaltai, trūko jos komunikacijos su gerbėjais. Paklausta, kaip šias kalbas vertina koncerte apsilankiusi M. Pilibaitytė, ji teigė to nepastebėjusi. Anot pašnekovės, tokiomis nuomonėmis galimai dalijamasi todėl, kad šou metu muzika grojo nenutrūkstamai, todėl kalboms nebuvo ir pačio laiko.

„Buvo labai gražus jos pasisveikinimas. Išėjusi į sceną Beyonce visiems pasakė: „Aš jus myliu“. Koncertas vėlavo apie pusę valandos, bet publika prieš išeinant į sceną jos labai laukė, ne kartą gerbėjai kvietė ją vardu, skandavo. Kitas dalykas, manau, kad programa buvo sudėliota taip, kad nebuvo kada kalbėti su publika. Kai viena daina pasibaigdavo, iš karto prasidėdavo kita, muzika grojo nenutrūkstamai.

O pati, žvelgdama iš atlikėjos pusės, galiu pasakyti, kad viskas visada priklauso nuo publikos, kaip ji į tave reaguoja. Daug kas galvoja, kad tik atlikėja turi šiltai bendrauti, tačiau ir publika turi priimti šiltai, skanduoti, kažkaip tą savo šilumą parodyti. Gali būti, kad tos šilumos pritrūko ne iš Beyonce, o iš pačios muzikos, šou. Jis padarytas tokiu „house“ stiliumi, truputį kitoks nei visiems įprasta. Vėlgi, negalime visą laiką laukti tos pačios programos, šis turas toks, kitas bus kitoks“, – šypsojosi M. Pilibaitytė.

Paklausta, ar dar svarstys galimybę apsilankyti kituose koncertuose, kurie vyks tame pačiame Varšuvos stadione, atlikėja šypsodamasi teigė, kad liepos mėnesį toje pačioje vietoje pasirodys dar viena jos mėgstama dainininkė – Pink. Vis dėlto po tokios ne itin malonios patirties M. Pilibaitytė teigė, kad mieliau žvalgysis įsigyti bilietus į koncertus kitose šalyse.

„Planavome važiuoti į Varšuvą, bet persigalvojome sužinoję, kad prasta garso kokybė buvo dėl arenos kaltės. Į Varšuvą tikrai nebevažiuosime. Geriau kažkur nuskristi, kad ir toliau. Kitą kartą tikrai pirktumėme bilietus ir geriausiose vietose arba fanų zonoje. Aura, kada tu esi arti atlikėjo, arti viso šou, ji palieka daug didesnį įspūdį nei sėdint palubėse, aštuntame aukšte ir žiūri į bėgiojančius mažus žmogeliukus ar stebi viską tik per ekraną.

Man pačiai yra tekę būti koncertuose labai arti scenos, pavyzdžiui, grupės „Hurts“. Tai mano dar viena mėgstama grupė. Galiu pasakyti, kad visai kitas įspūdis susidaro apie patį koncertą. Galbūt ir Beyonce koncerte žmonėms fanų zonoje buvo labai gerai“, – teigė M. Pilibaitytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)