„Esu išsiskyręs. Antroms vestuvėms nesakau „ne". Tačiau pati šventė - nei pirmąkart, nei ateityje - man nėra svarbi. Jei puotos reikia antrai pusei, vyras privalo įgyvendinti moters svajonę. Dabar net ir žurnalistus pakviesčiau į puotą!", - dienoraštyje rašo Stano, prieš keletą metų atšokęs pirmąsias vestuves. Žiniasklaidos atsovams jos įstrigo tuo, kad buvo pakankamai holivudiškos - apsaugos darbuotojai atsakingai saugojo bažnyčios vartus, todėl į viešumą pateko tik keletas neryškių, vestuvių svečių darytų nuotraukų.

Iš pirmosios santuokos su Indre Barkute Stano augina sūnų. Pora susituokė 2008-aisiais, o oficialiai išsiskyrė 2011-aisiais. Po to žiniasklaidoje vis pasirodo žinučių apie Stano ir dainininkės Urtės Šilgalytės santykius. Mergina šiuo metu dirba Stano, Mariaus Jampolskio ir Ramūno Rudoko įkurtoje įmonėje. Per pirmadienio vakarą vykusį Liutauro Salasevičiaus madų pristatymą U. Šilgalytė sakė turinti ištekėti dar šią vasarą, mat tetos vestuvėse pagavo nuotakos puokštę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)