Eiseną organizavusi Lietuvos meksikiečių bendruomenė į Vilnių kvietė visus norinčius tapti gražios šventės dalimi.

„Mes gerbiame vietines tradicijas ir norime pabrėžti, kad mūsų šventė nėra apie žmonių gasdinimą, Heloviną ar kitokias tarptautines tradicijas.

Džiaugsimės galėdami pasidalinti su Jumis savo meksikietiška tradicija, kuri yra pati svarbiausia ir gražiausia mūsų šalyje. Laukiami visi – bus daug smagios bei prasmingos veiklos tiek vaikams, tiek suaugusiems!“ – prieš pat renginį sakė organizatoriai.

Mirusiųju dienos eisena Vilniuje

Prie Katedros šeštadienį atvykę dalyviai pasipuošė tradiciniais kostiumais. Negana to, jie nepamiršo išsidažyti ir veidų.

Ši minia judėjo link Lukiškių kalėjimo, kuriame bus tęsiamos šventės nuotaikos. Būtent čia dalyvius pasitiks užsienio atlikėjai – Sandra Carrillo, Cielito Lindo, Adrian Vega, Enrique Santos, Patricia Luscynska, DJ Lima ir Greta Vilkė.

Mirusiųjų dienos eisenos akimirkos:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją