Socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje „officialnbabuzz“ pasidalinta vaizdo įrašu. Jame įamžintas J. Valančiūnas, kuris kartu su bičiuliais stebėjo „Super Bowl“ finalą.

Vos paaiškėjus, kad Kanzaso Sičio „Chiefs“ laimėjo, šalia esantis žmogus, kreipdamasis į J. Valančiūną sušunka: „Travisai, mes laimėjome!“

Reaguodamas į tokį šalia esančio vyro pokštą, lietuvių krepšininkas atsistoja ir iškelia į viršų rankas, taip tarsi parodydamas džiugesį dėl pergalės.

Plintantis vaizdo įrašas jau sulaukė daugiau nei 3 tūkst. „patinka“ paspaudimų. Šalia jo rašoma: „Jonas Valančiūnas, Traviso Kelce kopija, švenčia komandos „Chiefs“ pergalę „Super Bowl“.


Primename, kad atlikėja Taylor Swift jau kurį laiką puoselėja šiltus jausmus Kanzaso „Chiefs“ žaidėjui T. Kelce romaną, žvaigždė dažnai lankosi savo antrosios pusės komandos rungtynėse.

Rugsėjo 24 d. žiniasklaida itin susidomėjo tariamais romantiškais santykiais tarp T. Swift ir T. Kelce, kai dainininkė buvo pastebėta „Chiefs“ varžybų metu besišnekučiuojanti su žaidėjo mama Donna Kelce.

Tą dieną T. Swift vilkėjo raudonos ir baltos spalvų „Chiefs“ striukę, kurią vėliau apsirišo apie juosmenį. Stebėdama žaidžiantį 33-ejų metų amžiaus T. Kelce, dainininkė šypsojosi, džiaugsmingai šūkčiojo, entuziastingai plojo ir netgi kėlė į viršų rankas.


Pasibaigus rungtynėms, populiariosios muzikos superžvaigždė iš stadiono „Arrowhead“ išėjo kartu su T. Kelce.

Kaip „People“ sakė šaltinis, po rugsėjo 24-ąją įvykusių varžybų T. Kelce „išsinuomojo restoraną“. „Jiedu atėjo drauge ir tiesiog leido laiką smagiai besišnekučiuodami“, – tvirtino šaltinis.

Šaltinis pridūrė, kad amerikietiško futbolo žaidėjas ir dainininkė „viso labo kartu leidžia laiką“ ir „niekur neskuba“, nes nori geriau pažinti vienas kitą.

„Tai pati, pati draugystės pradžia, – tęsė šaltinis. – Jie puikiai leidžia laiką kartu.“

Delfi jau anksčiau rašė apie stulbinantį T. Kelce ir lietuvių krepšininko Jono Valančiūno panašumą.

T. Kelce'as – Kanzas Sičio „Chiefs“ klubui atstovaujantis atletas. Už Valančiūną beveik trimis metais vyresnis Kelce'as NFL pirmenybėse rungtyniauja nuo 2013-ųjų metų. Westlake'o mieste Ohajo valstijoje gimęs atletas lietuviui ženkliai nusileidžia ūgiu, tačiau net pranoksta mūsiškį raumenų mase – atitinkamai 196 ir 213 cm bei 118 ir 111 kg.

Jono antrininkas populiariausioje JAV profesionalaus sporto lygoje atlieka toli gražu ne statisto vaidmenį – Kelce'as tris kartus žaidė NFL Visų žvaigždžių rungtynėse, o 2016-ais metais buvo išrinktas į simbolinę geriausią sezono komandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją