Dar iki šou pradžios visi kviestiniai svečiai buvo kviečiami į raudonojo kilimo ceremoniją, kurioje visi susirinkusieji ne tik pozavo prieš fotoobjektyvus, bet ir sveikinosi su DELFI TV žiūrovais tiesioginėje transliacijoje.

Išskirtinio vakaro nepraleido būrys pramogų verslo atstovų, tarp kurių ir – Deimantė Kazėnaitė, Karolina Meschino, Diana Vapsvė, Saugirdas Vaitulionis, Kristina Kaikarienė, Laura Vagonė, Viktorija Siegel, Ilka Adams, Gintarė Gurevičiūtė, Agnė Kuzmickaitė, Simona Starkutė bei kt.

Susirinkusiųjų nuostabai renginį atidaryti patikėta Egidijui Dragūnui. Pirmasis į sceną užlipęs „SEL“ lyderis su grupe atliko „Parašyk man laišką iš Paryžiaus“ dainą. Lygiai tuo pačiu metu ant raudono podiumo ėmė žingsniuoti baltais dalykiškais drabužiais apsirengusios manekenės. Netrukus po to scenoje pasirodė taip pat baltai vilkinti vakaro žvaigždė – A. Jagelavičiūtė.

„Palaikykite, ji jaudinasi!“ – publikai sušuko E. Dragūnas.

„Aš juk sakiau, kad šiame vakare bus siurprizų, juk neblogas, ar ne? Žinokite, esu ant nualpimo ribos. Supratau, kad nieko čia nebus, aš vos pastoviu“, – prisipažino šou vedėja ir nusiavė aukštakulnius.

Basomis likusi stovėti Agnė iš publikos pasikvietė stiliaus pokyčių loterijoje dalyvavusią ir laimėjusią dalyvę, vardu Sandra. Moteris buvo pakviesta užlipti į sceną. Susijaudinusi vakaro viešnia neslėpė nuostabos, dar labiau Sandra nustebo išgirdusi, kad išvaizdos pokyčiai jai bus atlikti šio renginio metu. Galutinį įvaizdžio keitimo rezultatą visi susirinkusieji išvydo šou gale.

Netrukus po to scenoje buvo pristatytos stiliaus taisyklės pagal skirtingus figūros tipus. Pieštuko kūno linijomis galinti pasigirti Agnė šou metu išdavė ir auksinę mamos taisyklę, kurią ji įsiminė dar paauglystės laikais.

„Visada mėgau trumpus sijonus ir išryškinti kojas. Tam, kad neatrodyčiau vulgariai, man mama liepdavo atsistoti prieš veidrodį vilkint pasirinktą sijoną nugara ir pasilenkti. Jei žiūrint į tokį vaizdą 5 minutes man viskas atrodydavo gerai – galėdavau eiti“, – nusijuokė vakaro šeimininkė.

Šou metu po dešimties metų pertraukos atgimė ir legendinis A. Jagelavičiūtės bei Gedimino Jauniaus „TV pagalbos“ duetas.

„Po vienuolikos metų sugrįžti trumpam į mūsų „tvpagalbišką“ duetą buvo nostalgiška patirtis. Keisčiausia, kad įgūdžiai niekur nedingę, o sukaupta gyvenimiška patirtis gana netikėtai šauniai istoriją papildė humoro prieskoniais, kurie, tikiuosi, bus suprantami ir mūsų auditorijai, kuriai šį siužetą rengėme. Nors savo veikla esame gerokai atitolę nuo TV pagalbos aktualijų, o ir pati laida pakeitusi kursą socialinių pakraščių link, pamanėme, kad smagu bus pažaisti šiuo žanru ir vieną Agnės šou segmentą išskleisti būtent tokia forma. Ir nors „Siemens“ arenos publika mūsų su TV pagalbos uniformomis neišvys, nes laidos prodiuseriai nesutiko trumpam paskolinti uniformų, senąjį duetą tikrai pamatys“, – apie netikėta forma atgimusį judviejų su Agne duetą dar prieš šou pasakojo prodiuseris G. Jaunius.

Gedimino ir Agnės paruoštas specialus „TV Pagalbos“ siužetas tapo didele staigmena vienai iš šou žiūrovių, kurios vyras skundėsi, kad žmona neturi, kuo apsirengti. Tai išgirdęs ir pagalbą suteikti norėjęs bičiulių duetas žiūrovei padovanojo visą pilną spintą naujų drabužių.

Scenoje netrūko muzikinių ir choreografinių šou, kuriuos kūrė didžiulė komanda: atlikėjai RPTLE, Monika Liu, Gabrielius Vagelis, KaYra, Paulina, iliuzionistas Rokas Bernatonis, penkios septintojo „Lietuvos balsas“ žvaigždės, viena ryškiausių „Lietuvos balsas. Senjorai“ projekto dalyvių – Nijolė, „Šokio Revoliucijos“ projekto žvaigždės Valerija Gneuševa ir Brigida Guodytė, nugalėtojai Ustin&Ieva bei „Šok su žvaigžde“ projekto dalyviai Simona Nainė ir Ligitas Bernatavičius ir kiti garsūs šou pasaulio veidai.

Kartu su A. Jagelavičiūte scenoje apie grožį drąsiai ir galbūt ne visai patogiai diskutavo Rolandas Mackevičius, Milita Daikerytė, plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Donatas Samsanavičius bei plaukų stilistas Jevgenijus Trafimovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (143)