Fotosesijos akimirkomis kartu su mažyliais pasidalijusi Ineta Puzaraitė-Žvagulienė DELFI pasakojo, jog rūpesčių netrūksta, bet augti kartu – labai smagu.

„Manau, pats geriausias etapas bus tada, kai vaikučiai paūgės ir galės kartu žaisti“, – šyptelėjo jau antrojo vaikelio susilaukusi Ineta, su artimiausiai žmonėmis pozavusi „Barboros fotostudijai“.

Su seserimi ir jos sūneliu fotosesijoje įsiamžinusi Ineta pasakojo, kad mažyliai susitinka dažnai. „Beveik kiekvieną savaitę, – kalbėjo I. Puzaraitė-Žvagulienė. – O rūpesčių... Tikrai, kad jų nesumažėjo mažiukui gimus, bet kad jis dar daugiau džiaugsmo į mūsų namus įnešė, tai tikrai!“

Inetos ir Ąžuolo Žvagulių šeimą gandrai aplankė jau antrąjį kartą. Pora augina dukrelę Barborą, kuri į pasaulį atėjo 2015-aisiais. Sūnų šeima pavadino Bernardu.

Irūna ir Rokas Čepononiai susilaukė pirmojo sūnelio. Pora mažyliui išrinko retą vardą – Toras.

Bernardas į pasaulį atėjo birželio trečiąją, o Toras – liepos 14.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)