Eleonora prisimena, kad dar palaikydama santykius su atlikėju sužinojo, kad jis ne kartą buvo prisijungęs prie jos paskyrų socialiniuose tinkluose. Tad nenuostabu, kad jiems išsiskyrus, moteris tuoj pat suskubo pakeisti prisijungimo duomenis. Vėliau paaiškėjo, kad į jos paskyrą socialiniame tinkle „Facebook“ buvo įsilaužta jau nutrūkus santykiams ir kai slaptažodis buvo pakeistas.

Tai, kad E. Dragūnas prisijungė prie jos paskyros, moteris suprato iš karto, kai pačiai to padaryti nepavyko. DELFI pasiteiravus, kokią jai asmeniškai žalą padarė tokie skandalingojo atlikėjo veiksmai, E. Sebrova sakė, kad nukentėjo tiek finansiškai, tiek moraliai.

„Tuo metu dar nebuvau pradėjusi savo solinės karjeros, tad praradau kai kuriuos kontaktus ir projektus, kurie man buvo ypač vertingi. Tačiau dabar dėl to nebeišgyvenu.

Tuomet labai supykau ir įsižeidžiau, kad jis sau leidžia taip elgtis, bet vėliau susikūriau kitą paskyrą ir viskas išsisprendė. Tuomet pamaniau, kaip blogai turėjo būti žmogui, kad jis taip elgtųsi... Jis taip stipriai nepasitikėjo savimi, o galbūt buvo sunku mane paleisti? Kad ir kaip būtų, šiandien man tai nebėra svarbu“, – sakė žinoma moteris.

Dainininkė patikslino, jog iš pradžių norėjo prisiteisti 7000 eurų ir neturtinę 3000 eurų dydžio žalą. Atsiėmusi kaltinimus Eleonora policijos komisariate išgirdo, jog žinomam vyrui daro didelę paslaugą. Tačiau šiandien ji atvirai sako, kad su šiuo žmogumi nenori turėti nieko bendra. Net ir teisinių reikalų.

„Taip. Aš jo pasigailėjau ir atsėmiau kaltinimus, kai jis prisipažino. Tačiau (atleidimo) priežastis labai egoistiška – noriu, kad jo šešėlis manęs nebepersekiotų.

Šiandien koncentruojuosi į savo muziką ir savo gyvenimą. Beveik prieš metus nufilmuotas muzikinis vaizdo klipas Ispanijoje jau laukia savo premjeros. Sakau, kad laukia, nes dar svarstau, ar apskritai jį rodyti. Turiu naujų idėjų, o praėjusiais metais įrašiau ne vieną dainą, tad artimiausiu metu pristatysiu naujienų savo gerbėjų vertinimui“, – planais dalijosi atlikėja.

Eleonora Sebrova

Pirmadienį DELFI susisiekus su pačiu E. Dragūnu šis išklausė, kokiu klausimu jam skambinama, tačiau komentuoti atsisakė. „Nebeturiu, ką ir komentuot, kas kam atleido. Visi ten visiem atleido. Viskas gerai labai. Pavasaris. Net nenorėčiau, kad eskaluotumėte šią temą. Čia seniai viskas. Net neįdomu“, – atkirto jis.

Kiek vėliau dar kartą patikslinus, kokiu klausimu skambinama, dainininkas sakė, kad nebesupranta, apie ką kalbama ir atsisveikino. „Tiesiog net nežinau, apie ką mes šnekam“, – dar kartą išklausęs klausimus sakė E. Dragūnas.

Egidijus Dragūnas

DELFI šaltinių teigimu, E. Sebrova kreipėsi į teisėsaugą, siekdama išsiaiškinti, kas be jos sutikimo buvo įsilaužęs į asmeninį profilį socialiniame tinkle „Facebook“. Kaip teigiama, į E. Sebrovai skirtą žinutę buvo net atsakyta jos vardu bei pakeista jos profilio nuotrauka. Taip kurį laiką atlikėjos elektroniniai duomenys buvo stebimi be jos sutikimo.

Šaltinių teigimu, E. Dragūnas pripažino savo kaltę, nors visų detalių ir neprisiminė. Galiausiai E. Sebrova atlikėjo pasigailėjo, todėl nutrauktas ir ikiteisminis tyrimas. Taip dainininkas išvengė galimos baudžiamosios atsakomybės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)