Mintis iš arčiau pažinti žmones, kurie ja domisi, Monikai kilo po „Login“ konferencijos, į kurią pasiklausyti atėjo šimtai žmonių. „Litexpo“ rūmų salėje buvo tikras anšlagas. Visi norintieji pamatyti ir pasiklausyti M. Šalčiūtės netgi netilpo į salę.

Žmonės, kurie seka mane, žino apie mane viską. O aš apie juos beveik nieko. Man labai įdomu, kas jie tokie, ką gyvenime veikia. Tai bus pirmas susitikimas su jais akis į akį, todėl kartu jaudinuosi ir nekantrauju, – DELFI sakė M. Šalčiūtė prieš susitikimą su gerbėjais. – Atvykti gali ne tik studentai ar paaugliai, bet visi idėjų kupini verslo žmonės, kurie nori išgirsti iš manęs patarimų. Labai įdomu, ar atvyks tiek pat, kiek ir į „Loginą“.

Prieš savo susitikimą Monika sakė nenusiminsianti, jei ateis ir 10 žmonių. Jiems visiems skirs visą savo dėmesį.

Lietingą trečiadienio popietę į susitikimą su M. Šalčiūte atėjo keturi jos gerbėjai. Tačiau Monika nesirodė.

„Tikrai, o kur visi jos gerbėjai? Tiek daug jų turi socialiniame tinkle“, - stebėjosi susipažinti su žvaigžde atėjęs Karolis. Informatiką studijuojantis vaikinas norėjo sužinoti apie Monikos tikslus, svajones, kaip pasiekė tai, ką turi. Tačiau Monika nesirodė.

Daugiau nei valandą savo mūzos laukė ir Darius, į susitikimą su M. Šalčiūte atvykęs į Vilnių iš Prienų rajono.

„Atvažiavau čia užkariauti jos simpatijų, - neslėpė su rožėmis laukęs vyras. - Išsiprašiau iš darbo, pamelavau savo viršininkui. Negerai pasielgiau, bet ką darysi, kartais reikia.“

Darius prisipažino, kad su Monika bendrauja kiekvieną dieną. Tačiau prieš susitinkant su ja akis į akį, neslėpė jaudulio. „Šiek tiek dreba širdelė“, - prisipažino jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (479)