Taiki eisena su baltais balionais pajudėjo iš Katedros aikštės ir keliavo link Seimo rūmų. Pasiekus Seimą balionai buvo paleisti į dangų ir viliamasi, kad vasario 14-ąją Seime bus išgirstas kiekvieno skriaudžiamo vaiko balsas.

Prie iniciatyvos už Lietuvą be smurto prieš vaikus anksčiau prisijungė ir galybė žinomų žmonių, kurie vaizdo įrašais ragino pasirašyti peticiją „Užtikrinkime saugią vaikystę kiekvienam vaikui!“.

„Virš 30 tūkstančių – tiek žmonių pasirašė peticiją „Užtikrinkime saugią vaikystę kiekvienam vaikui“. Tai rekordas! Mes turime, ką švęsti! Ačiū visoms žvaigždėms, radusioms laiko savo įtemptose dienotvarkėse ir net atostogose išsakyti savo palaikymą ir juo pasidalinti. Tai rekordinis kiekis garsių žmonių palaikančių iniciatyvą! Ačiū Jums! Dar niekada taip nelaukiau vasario 14 dienos. Tai bus tikrai meilės diena ir ji įeisi į Lietuvos istoriją“, – savo paskyroje dar šįryt džiaugėsi Erika Purauskytė.

Eiseinos akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)