„Šiuo metu nėra nieko svarbesnio nei padėti Ukrainai. Jie kovoja ne tik už savo žemę bei laisvę, bet ir už mūsų bei visos Europos saugumą. Džiugu matyti, kad visa Europa pradeda suprasti, jog nuo to, kas vyksta Ukrainoje, priklauso, kas vyks Europoje.

Neatsitraukiu nuo žinių, seku visus įvykius, kiek įmanoma dalijuosi jais socialiniuose tinkluose. Taip pat užsirašiau į savanorius vairuotojus. Jeigu reikės kažką pavežti – esu pasiruošęs tai daryti.

Mes, lietuviai, visi kartu jau surinkome 5 milijonus eurų „Blue&Yellow“ frontui, kuris tiesiogiai teikia Ukrainai naudingas priemones karo akivaizdoje. Žinoma, tai nėra vienintelis fondas, yra ir „Raudonasis kryžius“, ir organizacija „Gelbėkit vaikus“, ir įvairūs privatūs fondai.

Be to, žmonės sunešė tiek daug drabužių ir kitų daiktų, skirtų pabėgėliams... Tai parodo, kaip mums visiems tai yra svarbu. Labai džiugu matyti tokį nuoširdų mūsų tautos prisidėjimą“, – laidoje kalbėjo A. Mamontovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės