Savo įspūdžių pilno savaitgalio akimirkomis garsūs sutuoktiniai pasidalijo socialinio tinklo „Instagram“ paskyrose.

Anna Douka dalijosi žaviosios Žironos nuotraukomis, kuriose – istoriniai pastatai ir trys „Michelin“ žvaigždėmis įvertinti restoranai.

„Puikus savaitgalis Žironoje! 3 „Michelin“ restoranai. Pažinome Žironos miestą. Stebėjome, kaip Lukas žaidžia su savo komanda ir laimi turnyrą! Savaitgalis kupinas įspūdžių“, – džiaugėsi moteris.


Kartu su žmona laiką leidęs Š. Jasikevičius taip pat nepraleido progos pasidalinti turiningo savaitgalio akimirkomis.

Tiesa, garsų trenerį labiau sužavėjo ne istoriniai pastatai, o platus patiekalų pasirinkimas.

„Krepšinis ir neįtikėtina gastronomija Žironoje!“ – rašė vyras.

Delfi primena, kad sutuoktiniai su šeima prieš daugiau nei mėnesį poilsiavo Italijos ir Prancūzijos salose.
„Porto Cervo!“, – šalia nuotraukų iš Italijai priklausančios Sardinijos salos miestelio pažymėjo Š. Jasikevičiaus žmona. Ji paviešino kelias akimirkas, kadruose įsiamžino ir kartu su vyru.

Panašu, kad šeimos atostogos neapsiribojo viena lokacija – po kelių dienų Anna Douka paviešino nuotrauką iš kitos salos, esančios netoli Sardinijos – Prancūzijai priklausančios Korsikos.

Krepšinio trenerio mylimoji išties mėgavosi puikiu oru – viename iš kadrų moteris dėvi kūno linijas išryškinantį maudymosi kostiumėlį.

Akimirkomis iš šeimos atostogų dalijosi ir Š. Jasikevičius. Įamžintuose kadruose matyti, kad jiedu su žmona, vaikais ir artimaisiais mėgaujasi laiku ir pramogomis laive.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)