Ryškus makiažas, aptemptos kelnės ir vakarinė šukuosena - taip pasipuošusią Rimantę išvysti galima nebent teatro scenoje arba filmavimo užkulisiuose. Gyvenime aktorė renkasi subtilią, kuklią ir patogią aprangą.

Naujausiose serialo „Obelis nuo obels“ serijose pasiutusi kaimynė sutvisko kaip ryškiausia populiaraus naktinio klubo VIP klientė. Leopardinis kostiumėlis, auksu tviskantis juodas švarkelis ir ryškus makiažas pavertė 44-erių R. Valiukaitės heroją tikra naktinių klubų diva.

Profesionali teatro ir kino aktorė meistriškai įsikūnija į geidulingą ir visada pašėlti pasiruošusią kaimynę, tauškiančią suvalkietišku akcentu.

Beje, serialo kūrėjai išduoda, kad R. Valiukaitė jaučiasi šiek tiek nepatogiai dėl savo improvizuotos suvalkietiškos tarties. Nes seriale ji kalba visų tarmių mišiniu. Bet niekas neužginčys, kad tai herojai suteikia dar didesnio žavesio.

Taip R. Valiukaitė atrodo gyvenime:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)