„Praėjusią savaitę buvo paskutinė mano darbo diena „Radiocentre“, kur septynerius metus vedžiau laidas. Pakeistos pareigos skamba labai sudėtingai, pirmiau buvo tik vienas žodis – „vedėjas“, o dabar – „LTV rinkodaros skyriaus vadybininkas“. Tad gyvenime atsirado daugiau žodžių“, - pasakojo Rolandas.

Jis juokavo, kad dabar yra pats sau direktorius: „Pagrindinės mano pareigos – rengti įvairius projektus ir planuoti anonsų transliavimą. Kadangi dirbu tik trečia diena, plačiau nieko negaliu papasakoti “.

Rolandui solidesnės ir rimtesnės nei laidų vedėjo pareigos nėra iššūkis: „Man šis darbas nėra visiškai naujas – Kauno kolegijoje esu baigęs verslo administravimą, o dabar Vilniaus universiteto Ekonomikos fakultete studijuoju vadybą ir verslo administravimą. Pirmiau ruošiau įvairiausius projektėlius, organizavau renginius. LTV – stabili, normali vieta, kur būsiu nuo ryto iki vakaro. Kam dirbti penkis darbus, kai galima vieną. Ir jį atlikti gerai“.

Pasidomėjus, ar vėjavaikio įvaizdis, „didžėjavimas“ radijuje ir solidžios pareigos rodo charakterio dvilypumą, Rolandas juokdamasis rimtai paaiškino rinkodaros terminais: „Jei mane perka, parduodu save tokį, kokio reikia. Kai mane pirks rimtą ir solidų, keisiu įvaizdį, o kol kas Lietuvai reikia linksmo, išsišiepusio, nerūpestingo ir vėjavaikiško Vilkončiaus. Toks ir stengiuosi būti. Tačiau iš tikrųjų nesu išsišokėlis – turiu stabdžius“.