Ištikimiausi R. Mikelkevičiūtės sekėjai žino, kad keturkojė jau kurį laiką kovojo su sunkia onkologine liga, negana to, jai buvo diagnozuotas ir inkstų nepakankamumas.

Žinoma moteris ir visa jos šeima aktyviai slaugė savo ištikimą taksę, reguliariai lankėsi pas veterinarus, leido vaistus, deja, liūdna žinia buvo neišvengiama – šunytės jau nebėra.

„14,5 metų. Iki paskutinio atodūsio. Apsikabinus“, – jautriai brūkštelėjo augintinės šeimininkė.

R. Mikelkevičiūtė kartu su šiuo komentaru taip pat pasidalijo nuotraukomis iš šeimos albumo.

Širdį virpinantį įrašą išvydę Rūtos bičiuliai, kolegos ir kiti sekėjai skyrė užuojautą šeimai, tačiau tuo pačiu metu net neabejojo, kad taksiukė Bruknė iškeliavo būdama laiminga.

Dar neseniai Rūta socialiniuose tinkluose dalijosi viltimi, kad jų mylima keturkojė visgi pasveiks ir atviravo, jog dėl jos nenustygstančio būdo palatą teko įsirengti ir namuose.

„Taip ir atrodo šeima. Vienas jos narys labai sunkiai serga, todėl kiti jam stengiasi padėti. Jonas net pamokas ruošia šalia.

Aš jau pati paragavau to recovery maistelio šunims – ką čia duoda man yra smalsu.

Jau žinote, kad mūsų Bruknei staiga prasidėjo inkstų nepakankamumas. Siaubas kažkoks. Prie onkologijos jo tik ir trūko!

Kodėl? Kaip? Ką daryti? Nuo chemoterapijos? Suvalgė ką? Apsinuodijo? Daug klausimų, bet svarbiausia – suvaldyti krizę.

„Plauti, plauti, plauti! Su tokiais tyrimais mes šunų namo nepaleidžiam“, – sako man veterinarė. Bet tai kaip ją paguldyti stacionare? Kai kitų šunys guli pajungti prie lašelinių, maniškė, kad ir „mirdama“, keliasi ir šoka nuo stalo!

Lašinti lašelinę minimum 6 valandas ir plauti organizmą stacionare niekaip – kad ir kaip sunkiai ji jaučiasi, stovi visą tą laiką įsitempusi ir raunasi namo – vienam neįmanoma nulaikyt taksės tiek laiko! Dalinamės su mano tėvais – visi šlapi!

Todėl palatą įrengėme namuose.

Gal pavyks, labai tikiu, išsikapstyti – naujausi tyrimai atrodo stipriai geriau! Dabar tik priversti valgyti, valgyti ir valgyti!

Švirkštu maitinam, nes nuo intoksikacijos dar atsisako, o valgyti yra būtina!

Pati paragavau to recovery maistelio – baisu, kokia šlykštynė! Suprantu, kodėl ji sukasi lauk. Bet pamažu...“ – vilties neprarado televizijos laidų vedėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)