Iškilminga proga į šalies žmones kreipėsi ir Lietuvos prezidentas Gitanas Nausėda. Socialiniuose tinkluose jis pasidalino ne tik jautriu sveikinimu, bet ir archyviniu kadru iš savo šeimos albumo.

„Mokslo ir žinių diena.

Ta diena, kai baigiasi vasara ir prasideda nauji metai. Mokslo, žinių, atradimų metai. Ir šiandien prisimenu, kiek jaudulio telpa vienoj mažoj rankutėj. Dėkingumo vienoj gėlių puokštėj ir tikėjimo, kad viskas bus gerai. Su Rugsėjo 1-ąja!“ – sveikino prezidentas.

Tai, kad pirmąją rudens dieną socialinius tinklus užplūdo vaikų ir jų tėvų akimirkos su plačiomis šypsenos bei gėlėmis mokyklos ar darželio fone, ko gero, jau galėjo įsitikinti kiekvienas.

Šiemet į paruošiamąją ar pirmąją klasę savo atžalas išleido ir būrys žinomų žmonių, daugiau apie jų jaudulį ir išgyvenamas emocijas galite skaityti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)