Į iškilmingą jubiliejų susirinko gausus būrys aktorių, pramogų pasaulio atstovų, sportininkų. Rolandą ypatinga proga sveikino ir šeima – žmona Vaida Skaisgirė ir jųdviejų sūnus Atas.

Šventės taip pat nepraleido Indrė ir Jogaila Morkūnai, Inga Valinskienė, Lauras Lučiūnas, Ramūnas ir Justina Rudokai, Nora Lapinskienė, Arnas ir Ramunė Klivečkos, Audrius Siaurusevičius, Adolfas ir Viola Večerskiai, Martynas Tyla, Neringa Zeleniūtė, Inga Norkutė ir kt.

„Esu apstulbęs, kad tiek turiu draugų, artimų žmonių ir kolegų. Smagu juos čia visus matyti“, – sakė jubiliatas.

Į televizijos laidų prodiuserio 50-metį buvo sukviesta dešimtys visuomenėje gerai žinomų veidų. Įdomu tai, kad vietoj dovanų Rolandas savo svečių šiemet mieliau paprašė prisidėti prie įdomaus projekto. Rašytojo Dž. Selindžerio protėviai yra kildinami iš Lietuvos, Sintautų krašto, todėl Rolandas užsimojo savo gimtajam kraštui apie tai priminti ir įamžinti šį faktą. Sintautuose turėtų iškilti rašytojui skirtas paminklas su vienos jo žinomiausių knygų potekste – „Rugiuose prie bedugnės“.

Susirinkę gimtadienio svečiai taip pat turėjo progą pirmieji išvysti naują R. Skaisgirio prodiusuotą ir R. Rudoko režisuotą kino juostą „Pasmerkti. Kauno romanas“.

Pats jubiliatas šiandien buvo ne itin šnekus, tačiau paklaustas, koks, jo manymu, yra didžiausias per gyvenimą pasiektas laimėjimas, Rolandas nedvejodamas atsakė, kad tai yra jo sūnus.

Pasiteiravus, ko sau palinkėtų, R. Skaisgirys buvo kuklus – „Sveikatos. Ir dar daug daug beprotiškų idėjų“.

DELFI primena, kad baigęs krepšininko karjerą, R. Skaisgirys pasuko į televizijos prodiuserių verslą: jo įkurta įmonė „Videometra“ gyvuoja jau daugiau nei 20 metų. Per šį laikotarpį, kaip sako pats Rolandas, jam yra tekę būti viskuo: ir direktoriumi, ir kūrybiniu darbuotoju, ir net vairuotoju.

Vakarėlio metu, iš kitapus ekrano, jubiliatą sveikino draugai ir bičiuliai. Susirinkę svečiai išgirdo legendinių istorijų, vykusių R. Skaisgirio bute senamiestyje. Pats šventės kaltininkas sako, kad kada nors šį butą pavers tikru muziejumi, su daiktais, menančiais nutrūktgalviškas šėliones, rimtus pokalbius ir dar daug kurioziškų nutikimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)