„Kokia didelė yra nepatogumo riba tavo laidoje? Ar yra kažkas, ko neleistum sau klausti kitų žmonių?“ – R.Mackevičiaus paklausė vedėja U.Mingėlaitė. Anot Rolando, jis sau neleistų klausti to, kas susiję su fiziniais kitų žmonių ypatumais, jų išvaizda.

 

„Yra labai daug dalykų, kurių aš neklausinėčiau norėdamas neįžeisti kito žmogaus. Tai dalykai, kurie nuo to žmogaus nepriklauso, pavyzdžiui, gamtiniai, fiziniai jo trūkumai. Bet visa tai, kas yra moralės klausimas, elgesys, jo priežastys – tam man nėra jokių ribų. Manau, kad žiūrovo ir mano raudona ribos linija yra labai skirtinga. Tai, ką žmonės mato laidoje, esu stipriai užgniaužęs, – pasakojo jis. – Laidoje daug kalbame apie seksualinius dalykus, piniginius klausimus ir šeimyninius išgyvenimus, kurie dažniausiai yra susiję su dramatiškais išsiskyrimais ir kartais netektimis. Savo gyvenime turėjau nemažai netekčių, todėl dažnai jaučiu kitus žmones. Nebuvo nė vieno laidoje apsilankiusio svečio, kuris būtų įžeistas“.

 

R. Mackevičius atsivėrė ir apie šeimą. Jis papasakojo, kaip jam pavyksta būti ir tėčiu, ir skandalingos laidos „Nepatogūs klausimai“ veidu, rašoma pranešime spaudai.

 

„Į tai žiūriu kaip į darbą. Mano vaikai su iš laidos parsineštais daiktais nežaidžia. Manau, kad erotinių žaislų kartelė apskritai pasiekė naują lygį, tai – tam tikra edukacija. Su vaikais nešneku apie tuos dalykus. Ateis laikas, mes pakalbėsime. Manau, kad jie bus dar drąsesni už mane, Reikia nepatikėti savo vaiko auklėti youtuberiams, ar dar kitiems. Auklėkite juos patys“, – pasakojo R. Mackevičius ir pridūrė, kad savo vaikams labiau nori būti draugas, o ne tik autoritetas. 

 

Pokalbiui pasisukus apie santykius, R.Mackevičiaus I.Sinė paklausė, ar santykiai, jo nuomone, yra darbas.

„Neįdėjęs pastangų į įmonę, nesulauksi rezultato, tas pats galioja ir šeimoje. Reikia kalbėtis, girti, aiškintis. Reikia šlifuoti tą deimantą, bet reikėtų ir nepamiršti, kad mes, vyrai, esame iš Marso, o moterys – iš Veneros“, – samprotavo R. Mackevičius.

 

Vyras prisipažino, kad tapus dukters Meilės tėčiu, jo požiūris į moteris, jų grožį visiškai pasikeitė. „Žinoma, ir būdamas santykiuose su Ieva supratau tą jautriąją moters pusę. Tačiau dabar suprantu, koks platus yra moters jausmų diapazonas. Moteris su tuo gimsta, tai galima tik puoselėti. Taip pat suprantu, kad esu pirmasis Meilės vaikinas, jos meilė, noriu tą kartelę jai užkelti labai aukštai“, – sakė R. Mackevičius. 

 

Tinklalaidės laidoje tradiciškai nuskambėjo naujausio „ELLE Lithuania“ ir debiutavusio „ELLE Lithuania Kids“ numerių apžvalga ir patarimai, kaip atlikti savo spintos reviziją.

Naujausią „ELLE pokalbiai“ laidą galite pažiūrėti čia: