Atvykusius svečius pasitiko pasakų personažai, kurie kūrė nepamirštamas emocijas, jauki kalėdinė muzika, gardūs užkandžiai ir daugybė edukacijų visus nukėlė į mylimiausias vaikystės pasakas. Žinomi žmonės sakė atsidūrę tarsi kalėdiniame filme ir atskleidė kaip patys ruošiasi didžiosioms metų šventėms, rašoma pranešime spaudai.

Dainininkė Natalija Bunkė sako, kad gruodis – vienas intensyviausių mėnesių, kai darbai veja darbus, tačiau pasidžiaugti kalėdine nuotaika, skirti daugiau dėmesio šeimai ir draugams yra būtina, o apsilankymas šiame kalėdiniame parke – nepamirštama pramoga.

„Šiuo metu intensyviai ruošiuosi koncertiniam turui Lietuvos arenose. Penktadienį laukia pirmoji Vilniuje. Bet net daugybė darbų neatima to magiško Kalėdų laukimo. Tikriausiai esu ta, kuri pirmoji Lietuvoje puošia namus, dekoruoja kalėdinę eglę ir jau ima laukti didžiųjų švenčių. Džiaugiuosi, kad Rokui pavyko sukurti tokį pasakišką parką. Kai ateini čia, atrodo, atsiduri kalėdiniame filme. Žinot, toks jausmas, kai žiūri kalėdinius filmus ir galvoji – norėčiau ir aš dabar ten būti. Tai čia būtent tokie jausmai ir užklumpa, kai nereikia niekur skubėti ir galima džiaugtis nuostabia aplinka, praleisti jaukiai laiką su draugais ar šeima. Tikriausiai tai ir yra svarbiausia šventiniu metu – būti su tais, kurie tau brangūs. Labai rekomenduoju visiems apsilankyti čia, tikrai liksite nustebę“, – kalbėjo dainininkė.

Dainininkė Kristina Ivanova sako, kad šventiniu laikotarpiu – vienas svarbiausių dalykų – rasti laiko sau ir ji turi vieną patarimą tiems, kurie įsisuka į šventinį maratoną ir nuolat neranda laiko palepinti save.

„Aš esu tas žmogus, kuris viską planuoja. Bet taip pat manau, kad reikia į savo darbotvarkę visuomet įrašyti kokį nors mielą priminimą. Tarkime visiems būna sunkių pirmadienių, daugybė darbų ar nebaigtų reikalų, bet, kad ir koks įtemptas laikas bebūtų, jei savo darbotvarkėje įrašysite „laikas sau“ – ir tuo metu išgersite puodelį kavos, suplanuosite masažą, manikiūrą, ar skambutį geriausiai draugei – diena iškart taps lengvesnė, su daugiau džiaugsmo ir pamatysite, kad spėjate dar daugiau. Kalėdos man taip pat – viena gražiausių švenčių, ir nors man darbų tikrai padaugėja aš bandau rasti laiko ir draugams, šeimai. Suplanuokite kurį nors vakarą atvykti į šį parką, pasinerkit į pasaką, išgerkit karštos kakavos, suvalgykit pyrago ir pamatysite, kaip jūsų šventės taps dar jaukesnės ir prasmingesnės. Laikas sau ir artimiesiems gal ir skamba banaliai, bet yra neįkainojama dovana. Per šventes manau šią dovaną reikia dovanoti didesniais kiekiais“, – pasakojo K. Ivanova.

Atidarymo akimirkos:

Verslininkė, dainininkė Simona Nainė sako, kad laukiant didžiųjų metų švenčių svarbiausia yra tikrumas ir dėmesys artimiesiems.

„Tikriausiai frazė „Nieko sau negailėk“ jau yra tapusi mano vizitine kortele. Laukiant Kalėdų visuomet stengiuosi suburti draugus, artimuosius, paruošti skanią vakarienę, surengti filmų vakarą. Esu tas žmogus, kuriam iš tikrųjų svarbu parodyti rūpestį mylimiesiems. Tokios dovanos nieko nekainuoja – tai laiko ir pastangų investicija. O emocijos, kurias patiriame su draugais ir artimaisiais – neįkainojamos. Labai džiaugiuosi Roko entuziazmu, darbštumu ir pastangomis sukurti tokį pasakų parką. Čia jautiesi kitaip, atrodo, visi rūpesčiai lieka kažkur kitur. Nusikeli į pasakas, matai laimingus draugus, ragauji skanų maistą ir tikrai pajauti tą šventinę nuotaiką. Aš jau rekomendavau visiems savo sekėjams ir draugams čia atvykti ir džiaugtis laiku kartu“, – nuoširdžiai sakė S. Nainė.

Verslininkas Rokas Galvonas mano, kad ilgai kurtas kalėdinis parkas išties pasiteisino.

„Esu labai laimingas, kad viskas pavyko dar geriau nei tikėtasi. Man pačiam labai sunku viską vertinti, bet visi atvažiavę svečiai lieka maloniai nustebę. Išvažiuojantys vaikai klausia tėvų ar galėsime atvykti rytoj – o tai rodo, kad jiems išties čia gera, patinka, visi šypsosi ir džiaugiasi. Esu dėkingas visai savo šeimai, komandai, kurie kartu su manimi kūrė šią pasaką.

Parkas dirbs visą gruodį, tad su nekantrumu laukiame visų vaikų, norinčių susitikti su Kalėdų seneliu, su pasakų personažais ir praleisti nepamirštamą laiką mūsų parke. Nors šis parkas orientuotas į šeimas, šeimų laisvalaikį – pas mus plūsta ir draugų kompanijos, o Kalėdos yra artimųjų šventė. Aš visuomet sakau, kad skanus maistas, gera nuotaika visus suartina. Ir nereikia laukti kažkokios datos, kad nustebintume savo artimuosius – jau dabar galite susiplanuoti vakarą ir jį smagiai praleisti mūsų parke ir Krikštėnų dvare, labai visų lauksiu“, – sakė pasakų parko įkūrėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją