„Mane motyvuoja galimybė idėją paversti realybe iš vadybinės pusės ir stebėti, kaip žmonės į tai reaguoja, kaip jiems tai patinka, pagerina gyvenimą. Aš nemėgstu, kai mane vadina verslininku. Verslas yra priemonė. Nei pinigai, nei verslas nėra galutinis rezultatas“, – sako ypatingu mandagumu bei žingeidumu įspūdį paliekantis pašnekovas.

Roberto dabartinė gyvenamoji vieta – Dubajus, yra stereotipais apipintas miestas, kuriame esą apstu tuštybės bei naudos ištroškusių atvykėlių. Buvęs atlikėjas tvirtina žinantis puikių būdų apsisaugoti nuo netikrumo ir pasakoja, kokį gyvenimą veda viename ryškiausių pasaulio miestų. Vis dėlto, Roberto širdyje daug vietos užima JAV, kur nugyveno didžiąją gyvenimo dalį. Atvirauja, kad čia mielai kurtų šeimą, kuri jam – didžiausia vertybė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)