kombučia

Nematomos mūsų organizmo sergėtojos – gerosios bakterijos: dietistė Vaida Kurpienė įvardijo maisto produktus, kuriuose jų daugiausia

Gerosios bakterijos – mums gyvybiškai svarbūs mikroorganizmai, padedantys subalansuoti žarnyno mikroflorą ir užtikrinti darnią organizmo veiklą....

Nematomos organizmo saugotojos – gerosios bakterijos: ar žinote, kuo jos naudingos?

Nors žodis „ bakterija “ dažniausiai skamba ne labai teigiamai, nereikia užmiršti ir bakterijų naudos. Tinkamas gerųjų ir blogųjų bakterijų...

Penkios tendencijos, kurios užkariaus maisto pasaulį 2022-aisiais: ką valgysime šiemet?

Geras maistas niekada neišeina iš mados, tačiau stebint naujausias tendencijas galima drąsiai sakyti, kad 2022-ieji maisto pasaulyje atneš pokyčių....

Juos privaloma valgyti žiemą: kaip gerųjų bakterijų gauti ne tik iš piliulių

Padėti sustiprinti imuninę sistemą , palengvinti lėtinių ligų simptomus, sumažinti uždegiminius procesus, sureguliuoti virškinimą , pagražinti...

2022-ųjų maisto tendencijos: kur juda ateities maisto kultūra?

Požiūris į maistą , valgymo kultūra bei su maistu susiję žmonių įpročiai nuolat kinta. Tam įtakos turi įvairūs veiksniai – pradedant kelerius...

Delfi Plius Kalbino Kristina Ciparytė, parengė Gabrielė Grinkaitė, laida „Delfi rytas“

Profesorė papasakojo, kokie žmonės turi didelę riziką susirgti nepagydoma širdies liga – pirmieji simptomai visai nekalti  (1)

Delfi Plius Megan Durisin, Kim Chipman, Jen Skerritt, James Poole

Beveik visur pasaulyje kyla grėsmė kviečių pasėliams: iš situacijos pasipelnyti tikisi Rusija