Tai pirmas kartas, kai Žvaguliai atvėrė savo namų duris žiniasklaidai. Šia proga Ž. Žvagulis su žmona svečiams patiekė žemaitiškus pietus, lepino įvairiausiais užkandžiais, vaišino gėrimais.

„Kitais metais švęsiu 50-metį. Tikiuosi turėti anūkių. Kad turėčiau, ką papasakoti, neišbandžiau dar šito žanro“, - savo apsisprendimą filmuotis realybės šou aiškino Ž. Žvagulis.

Žvagulių šeimoje kiekvienas sau valgyti gaminasi atskirai. Kaip pasakojo I. Starošaitė, ji nevalgo to, ką mėgsta jos vyras - bulvių, kiaulienos. O jam nepatinka tai, ką valgo Irena - salotas, žuvį, košes.

„Žvagulių klanas“ – intriguojantis dokumentinės realybės šou. Pirmą kartą šalies televizijų istorijoje filmavimo kameros apsistojo ryškių pramogų pasaulio žvaigždžių namuose. Žiūrovai turės galimybę iš arti pamatyti tikrą, nesurežisuotą ir nepadailintą garsenybių gyvenimą.

Filmavimo darbai Žvagulių namuose vyksta jau savaitę laiko. Šou filmuojasi Ž. Žvagulis ir I. Starošaitė - penkiolikmetis sūnus Vakaris nepanoro, kad jo asmeninį gyvenimą fiksuotų kameros. 

Žurnalistus Žvaguliai pasitiko apsirengę "naminiais" drabužiais. I. Starošaitė vilkėjo patogų sportinį kostiumą, o Ž. Žvagulis džinsinį kombinezoną.


DELFI kalbinti šou kūrėjai sakė, kad septynios kameros, fiksuojančios garsios poros gyvenimą, yra visuose kambariuose.

Ž. Žvagulis pasakojo, jog ne viską leidžia filmuoti. Kartą teko paprašyti, kad šou rengėjai išjungtų mikrofoną.

I. Starošaitė prieš filmavimus anksčiau nesikelia ir nesidažo. Kameros lydį moterį ir į sporto klubą, koncertus. Žiūrovai turės galimybę išvysti ir draugų susibūrimus, vykstančius pas Ž. Žvagulį namuose, kuriuose dažnai apsilanko garsūs žmonės.

„Žilvinas mus įsileido 24 valandoms. Irena daro pusryčius ne tik Žilvinui, bet ir operatoriams. Scenarijaus mes nerašome, viską filmuojame taip, kaip yra. Iš pradžių buvo bandymų, bet viskas sugriuvo. Tekstų parašytų nėra. Darome tikrą gyvenimą su garsia šeima“, - kalbėjo šou prodiuseris Dominykas Kubilius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (132)