Kaip po aktoriaus mirties aiškino „Žalgirio loto“ direktorius Šarūnas Dusevičius, bilietų su velionio atvaizdu buvo atspausdinta „labai daug“. Mat bendradarbiavimas su V. Šapranausku truko ilgiau nei dvejus metus, o sutartis nebuvo terminuota.

Šiandien situacija kiek geresnė – anot. Š. Dusevičiaus, parduotuvėse dabar galima rasti tik likučius: „Nebeturime nei sandėliuose, nei atsargose, vienas kitas kažkur užsimetęs ir viskas. Greitai turėtų baigtis“.

Direktorius tikino, kad bilietų gamyba buvo sustabdyta „iš karto tada, kai jį (V. Šapranauską – DELFI) pasiėmė ta liga. Ši liga pas mus pasiima labai daug žmonių“. Paklaustas, kam atiteks aktoriaus atvaizdu uždirbti pinigai, Š. Dusevičius teigė „viskas yra sutartyje aptarta ir sutvarkyta“.

„Mažai tikėtina, kad galėjo likti – po naujųjų metų buvo duotas išsiimti iš prekybos. Buvo įsakyta pašalinti visą reklaminę medžiagą, ir lipdukus. Ilgokai su tais bilietais mes kariavome“, – naujienų portalui DELFI aiškino prekybos centro „Maxima“ atstovė spaudai Renata Saulytė.

UABPalink“, valdanti prekybos centrus „IKI“, tikina loterijos bilietų su a.a. Vytauto Šapranausko atvaizdu atsisakiusi iš karto po aktoriaus mirties. „Šiuo metu jų rasti būtų įmanoma nebent nedidelėse parduotuvėse, kuriose jie vis dar neišpirkti, nes šių bilietų atsisakėme iš karto kai tik aktorius mus paliko, bet gali būti, kad liko nedideli kiekiai, kurie per metus yra vis dar nenupirkti“, – galimybės įsigyti loterijos bilietų „Iki“ parduotuvėse neatmėtė UAB „Palink“ Viešųjų ryšių departamento vadovas Andrius Petraitis.

Galimybę vis dar įsigyti šių bilietų patvirtino Giedrė Bielskytė, „Rimi Lietuvos“ Viešųjų ryšių vadovė: „Taip, prekiaujame tokiais „Žalgirio loto“ loterijos bilietais. Ji teigė, kad prekyba šiais bilietais nuo 2013 metų balandžio mėnesio jų tinkle buvo sustabdyta, o nuo šių metų kovo vidurio prekyba vėl buvo atnaujinta. „Žalgirio loto" mums pranešė, jog teisiniai klausimai su autorinių teisių paveldėtojais yra išspręsti“, – kalbėjo „Rimi Lietuva“ atstovė.

DELFI primena, kad iš gyvenimo pasitraukęs V. Šapranauskas palaidotas 2013-ųjų balandžio 21 dieną.

Šiemet jam būtų sukakę 56-eri. V. Šapranauskas buvo žinomas laidų vedėjas, humoristas, vaidino daugelyje teatro spektaklių ir kino filmų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)