„Greičiausiai užsitrauksiu O. Pikul nemalonę, ir savo mamos, ir dar močiutės, už praleistą progą patylėti. Nu negaliu. Ir tiek. Iškilo klausimas. Kam laikyti grupėje („Naujosios pupytės“) vos padainuojančias personas, jei yra galimybė turėti dainuojančias (gyvam garsui jos būna pakviečiamos į pasirodymus ir atrodo gerai). Kaip šokėjas, įvaizdžiui? Puiku! Tai kam tada leisti joms dainuoti?, – savo bičiulių klausia R. Ščiogolevaitė. – Jei net fonograma nepaslepia klaikaus tarimo ir baisaus bebalsumo! Akyse stovi Pikul interviu, kur ji didžiuojasi, kad grupė dainuoja ne „papais“. Auga mano dukra. Jei nepavyks jai įdiegti, kokio lygio iš tiesų yra pupytės, tikiuosi, bent išmokysiu atskirti dainavimą balsu nuo dainavimo papais. Pastarasis, beje, būdingas Oksanai. Nenustebsiu, jei ir mane, kaip Vaivą, paduos į teismą už... už ką mane?“.

Tai ne pirmas kartas, kai susikerta šių žinomų dainininkių keliai. Lapkričio viduryje dalyvaudama R. Ščiogolevaitės ir K. Krivicko vedamoje diskusijų laidoje O. Pikul-Jasaitienė taip pat išgirdo jai nemalonių replikų. Apie dviprasmiškai vertinamą merginų grupę tada ne iš pačios geriausios pusės tada pasisakė ir pati laidos vedėja, ir J. Smoriginas, ir H. Šumilaitė. Po išgirstų komentarų kartu su savo grupės merginomis ji netgi paliko TV studiją.

„Aš manau, kad pirmiausia reikėtų demonstruoti talentą, o ne kūną. Bent jau aš apatinių nerodžiau, kad tapčiau žinoma, tikiuosi, kad mane kviečia dainuoti ne dėl mano kūno, o dėl balso“, – tada kalbėjo R.Ščiogolevaitė.

Šią savaitę, pamiršusios nuoskaudas, „Naujos pupytės“ vėl dalyvavo šios laidos filmavime ir netgi kartu pozavo bendrai nuotraukai su laidos vedėjais. Atrodė, kad visi dainininkių ginčai liko praeityje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (741)