R. Šarkienė laidoje apibūdino savo sužadėtinio išvaizdą bei jų gražius tarpusavio santykius, gyrė būsimą vyrą dėl jo rūpesčio ja.

Moteris atskleidė, jog jos sužadėtuvių žiedas kainavo net 12 tūkstančių eurų. Taip pat teigė mėgstanti dideles šventes, todėl svečių bus bent šimtas, o tarp jų ir žymūs žmonės.

Tačiau po laidos filmavimo DELFI susisiekus su R. Šarkiene ji nebeatrodė tokia pasiryžusi tekėti. Moteris linksma gaida sakė dar nesanti užtikrinta, ar žengs prie altoriaus.

„Dar neišteku, dar tik ruošiamės. Maža, kas gali būti. Ar tekėsiu, ar netekėsiu... Visko gali būti“, – DELFI sakė R. Šarkienė.

Pasidomėjus, ar kartu su išrinktuoju jau numatė preliminarią vestuvių datą, moteris išliko paslaptinga: „Aš suaugusi moteris, ką čia nuspręsi. Pasipiršo, o aš sakau: pagalvosiu. Šiandien man raudona, rytoj gali būti žalia. Be to, šiemet mano 60-asis jubiliejus. Gal prieš jubiliejų, gal po jo... Nieko konkrečiai negaliu pasakyti. Tegul Lietuva galvoja.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (163)