V. Eimulis dirbo „Radiocentre“, kūrė „CTV“, organizavo koncertus bei festivalius, buvo artimas ne vienam pramogų pasaulio atstovui.

Spalio 25-ąją užgesus vyro gyvybei žinomi žmonės savo feisbuko paskyrose ėmė dalytis atsiminimais apie mirusį bei keitė profilio nuotraukas juodu fonu, o spalio 26-ąją susirinko atsisveikinti į Vilniaus laidojimo rūmus.

Rimas Šapauskas DELFI pasakojo, kad V. Eimulis bus minimas geru žodžiu: „Vytas buvo labai nuoširdus ir gražus žmogus. Jį visi atsimins kaip malonų žmogų ir gerą organizatorių visomis prasmėmis. Vytas yra suorganizavęs tiek galybę įvairiausių renginių, kad, manau, kad tai tiesiog grįžta dabar maldomis, mintimis ir man, kaip tikinčiam žmogui, lengviau, nes aš manau, kad niekas niekur nedingsta ir susitiksime amžinybėje, ir ten toliau pratęsime mūsų bendravimą.

Kai tuokėmės su žmona Lina, paprašėme jo būti vestuvių liudininku. Šiandien Bernardinų koplyčioje už jį buvo mišios. Toje pačioje, kur mes tuokėmės. Kažkaip gyvenime Dievas vėl viską suveda tam tikrais ženklais“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)