„Ar derėtų atiduoti asmenį viešam teismui arba informuoti visuomenę (žiniasklaidą), kad žmogus, kuris dedasi kulinarijos genijumi (toliau viešai pasakodamas apie savo sėkmingą veiklą), iš tikrųjų yra skolose paskendęs melagis, kuris toliau kvailina savo klientus ir randa begalę būdų, kaip negrąžinti skolų (net „apeina“ antstolius). Kitaip tariant, ir toliau tave mulkina. Kokie variantai?“, - rašė R. Paleičikaitė-Polujanskienė.

Kulinaras R. Bolgovas

Moters draugai iškart suskubo domėtis, apie kokį asmenį kalba Renata. Verslininkė nusprendė nebeslėpti ir parašė, kad jos žodžiai skirti virtuvės šefui R. Bolgovui. „Negana to, kad pasiskolino, bet dar ir vogė. Į darbą neidavo ir kitus žmones apgaudinėdavo. Vienas iš variantų – vagia iš mūsų maistą, per naktį tyliai daro banketą, pinigus ima sau. O mes tik apie tokius „bajerius“ sužinom, kai jau atsisveikinti reikia. Taip žmogus ir sukasi“, - rašė naftos magnato duktė.

Susiekti telefonu tiek su R. Paleičikaite-Polujanskiene, tiek su R. Bolgovu nepavyko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (261)