Roberta Saidoruvienė susisiekė su pagrindiniu naujienų portalu Lietuvoje DELFI norėdama pasidalinti nemalonia savo istorija. Esą moteris nukentėjo nuo lengvojo kultūrizmo čempionės, gražuolės, gimnastės Renatos Kovtun.

„Esu nukentėjusi nuo Renatos Kovtun, – laiške rašė R. Saidoruvienė. – Iš Renatos pirkau sceninius bikini kostiumėlius, už kuriuos sumokėjau nei daug, nei mažai – 150 svarų. Jų Renata neatsiuntė laiku. Dabar Renata Kovtun užblokavo mane ir aš su ja susisiekti nebegaliu, o likau be bikinių ir be pinigų. Turiu visas išsaugotas žinutes, kaip įrodymą, kad pinigus grąžins, kai turės tinkamą sumą, bet deja Renata nusprendė mane užblokuoti, neištęsėjusi pažado“.

DELFI susisiekus su pačia Renata Kovtun, pavyko sužinoti ir daugiau detalių. Kaip pati moteris sakė, R. Saidoruvienė ją susirado pati. Pirmiausia moteris norėjo sceninių lengvojo kultūrizmo kostiumėlių, o kiek vėliau – ir konsultacijų, kurios, pasak R. Kovtun, yra mokamos.

„Ji mane susirado būtent dėl šių bikinių, matė mane su jais ir taip mes pradėjome bendrauti. Susižavėjimą manimi išreiškė, pradėjo domėtis apie mitybos planus, kokių rezultatų pasiekiau, ką jai galėčiau patarti... Taip užsimezgė mūsų bendravimas, kuris tęsėsi tol, kol ji nusprendė įsigyti kitą bikinį“, – sakė Renata Kovtun.

Renata Kovtun

Žinoma Lietuvos moteris naujienų portalui DELFI sakė, kad už tris bikinių kostiumėlius ji prašė 150 eurų, tiek pat ji tikėjosi gauti ir už dviejų mėnesių konsultacijas.

„Priešvaržybiniu laikotarpiu aš ją konsultavau, o šios paslaugos yra mokamos. Mes viena prieš kitą esame atsiskaitę, jokių skolų nėra. O ką ji ten šneka, aš nežinau, gal jai reikia dėmesio? – kalbėjo R. Kovtun. – Konsultacijos tęsėsi du ar net tris mėnesius, o dabar ji nusprendė, kad nemokamai tai buvo turbūt... Ji žino, kad bikinių kainos yra kur kas didesnės, tokia kaina buvo nustatyta naudotiems kostiumėliams. Aš jau iš pradžių jai sakiau, kad gali netikti, bet jai tai buvo nesvarbu“.

Renata Kovtun

Panašu, kad nuo pat pradžių moterys nesusitarė nei dėl kostiumėlių grąžinimo, jei kartais jie Robertai netiktų, o Renata, savo ruožtu, neįspėjo, kad draugiški susirašinėjimai – mokamos konsultacijos.

„Ji manęs neįspėjo, kad nori grąžinti bikinius, o aš jos neįspėjau, kad noriu pinigų už konsultacijas. Sakyčiau, kad toks nesusikalbėjimas gavosi iš jos pusės. Jeigu žmogus nori manimi naudotis, aš tikrai to neleisiu“, – kalbėjo pašnekovė. – Aš manau, kad mes pilnai viską išsiaiškinome. Užblokavau ją visur, nes žmogus elgiasi labai keistai, kažkokie grasinimai prasidėjo...Kiekvienas darome taip, kaip mums atrodo teisinga“.

R. Saidoruvienės ir R. Kovtun susirašinėjimas:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (210)