Visos Rasos dainos dvelkia meile, emocijomis, nors pati atlikėja yra energinga, nenustygstanti vietoje, tačiau jos kūryba lyriška. Pasak atlikėjos, ši daina gimė po nemenko pykčio su mylimuoju. Kartais įvyksta daug nesusipratimų dėl to, kad neteisingai supranti kitą žmogų. Tačiau jei meilė stipri, stengiesi suprasti, įsigilinti į kito žmogaus mintis, veiksmus. Tądien vasara ėjo į pabaigą ir ne tik širdyje, bet ir lauke lijo lietus. Buvo graudu ir liūdna ne tik dėl ginčo, bet ir dėlto, kad vasara baigiasi.

Pasirodžius dainai viename socialiniame tinkle, ji sulaukė daug aštrių diskusijų iš muzikantų, vieni gyrė už originalumą, kiti peikė, nes negirdėjo muzikos joje. Tačiau Rasa yra patenkinta savo ir Vudžio sukurtu produktu ir tikisi, jog daina taps išties populiari.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)