"Spėkit, apie ka aš čia... Psihozė. Daug garso ir daug šviesų. Fonograma. Nulis talento, bet daug charizmos. Surenkant tokį kiekį publikos būtų galima paruošti tokius namų darbus, kad nebūtų gėda parodyti ir kolegoms, nesuprantantiems lietuviško šou verslo, ir mentaliteto subtilybių. Gerbiau šį atlikeją iki Kauno pasirodymo, bet manau, kad jis ten parodė tikrąjį savo veidą. Atsipeikėkit ir pasverkit, ar iš tikrųjų tai taip gerai", - rašo savo paskyroje Gintaras Bendžius.

Gintaro Bendžiaus nuomonė apie "Sel" koncertą

Kiti koncerte dalyvavę žmonės taip pat peikė E.Dragūną už tai, kad dainavo pagal dalinę fonogramą, tačiau teigė, jog 8 tūkstančių gerbėjų minia tiesiog šėlo. Tuo tarpu kiti tik gyrė atlikėją už tai, kad nenuvylė gerbėjų ir pasirodė net ir sunkiai sirgdamas.

„Vis dar sergu, bet neturiu pasirinkimo, negaliu nuvilti gerbėjų. Beje, mano komandoje yra ir daugiau sergančių. Koncertuojame didelėse erdvėse, kur susirenka daug žmonių, tad nenuostabu, kad pasigavome bacilų. Tačiau visus noriu nuraminti, kad pasirodymai įvyks. Lauksiu visų su gera nuotaika“, - prieš keletą dienų pranešime spaudai sakė dainininkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją