Socialiniame tinkle „Instagram“ Gintarė pasidalino jautriu įrašu, kuriame pasakoja apie tai, kokį kelią praėjo ir kaip patirta trauma įtakoja šiandieninį moters gyvenimą.

„Istorija, kuriai jau 10 metų. Tie, kas mane pažįstat ar sekat seniai, žinot, jog Vietname buvau patekusi į avariją. Ilgai gėdijausi savo randų, nuotraukas redagavau su specialiais app, o gyvenime rinkausi randus slepiančią avalynę. Tačiau daugiau to nedarysiu. Po avarijos daug laiko praleidau ligoninėse, metus laiko vaikščiojau su ramentais. Vis grėsė pėdos amputacijos rizika, nes stipriai sužaloti audiniai negijo”, – mintimis dalijasi žinoma moteris.

Tačiau Gintarė nebuvo linkusi nuleisti rankų – išbandė įvairius būdus, pasitelkė ir netradicinę mediciną.

„Bet aš niekada nepasidaviau, o minties apie blogiausią neprileidau net is toli. Išbandžiau viską, nuo tradicinės medicinos iki ayawaska ceremoniju, su šamanais ir bioenergetikų gydymu. Tai, kas galėjo būti pabaiga, tapo tokio gyvenimo, kurį turiu šiandien, pradžia”, – tvirtina Gintarė.

Ryžto nestokojanti moteris ėmėsi veiklos, tačiau Gintarė prisipažįsta, jog kojos skausmai lydi ją iki šiol.

„Norėdama įrodyti sau ir kitiems, kad esu sveika, sutikau dalyvauti TV šokių projekte, po kurio buvau pakviesta dirbti televizijoje. Šiandien, praėjus dešimčiai metų, man vis dar skauda koją, kai niekas nemato, šlubuoju, tačiau šis skausmas primena, kad turiu savo koją, o randai yra ir visada bus mano istorijos dalis. Todėl nėra prasmės toliau jų slėpti”, – prisipažįsta 145 tūkst. sekėjų „Instagram“ tinkle turinti moteris.

Gintarė su gerbėjais pasidalijo nuotraukomis, darytomis prieš dešimtmetį. Jose matyti ligoninė, kurioje po patirtos traumos buvo atlikta pirmoji ir antroji operacijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)