Moteris teigė, kad pagrindinis jos tikslas šioje byloje yra užtikrinti dukros saugumą.

Tiek M. Canuelis, tiek jo advokatė anksčiau DELFI yra sakę, kad jokių interesų į dukros globos priteisimą neturi, tačiau Gintarė turėjo savo nuomonę.

„Jis yra sakęs, kad jei byla pasisuks ne jo naudai, tada bandys pats išsivežti dukrą, o jis tokią galimybę turi, nes yra sutvarkęs jos pilietybės dokumentus“, – sakė atlikėja.

Paklausta, kokių alimentų tikisi už vaiko globą, Gintarė įvardijo konkrečia sumą.

„Tai nedidelė suma, 200 eurų. Nuo to tikrai nepraturtėsiu. O jis (aut. Marco) ir taip yra prasiskolinęs, neturi jokio turto ir niekada neturėjo“, – teigė skyrybas išgyvenanti moteris.

Pats M. Canuelis žurnalistams prasitarė, kad ketvirtadienį dukra švenčia savo gimtadienį, tačiau į penktadienį rengiamą šventę jis nėra pakviestas.

„Aš pats pasisiūliau pravesti gimtadienį, nes turiu patirties vaikų švenčių rengime, esu dirbęs klounu, tačiau ji (aut. Gintarė) ne tik nepriėmė mano pasiūlymo ir pasamdė kitus organizatorius, bet ir išvis manęs nepakvietė į gimtadienį. Net nežinau, kur vyks šventė", - skundėsi mergaitės tėvas.

G. Karaliūnaitė tokį savo sprendimą nepakviesti tėvo į vaiko gimtadienį aiškino savo šeimos narių prašymais.

„Gimtadienis vyks su artimaisiais, kurie nenorėjo, kad jis jame dalyvautų. Jeigu nori, tegul švenčia ketvirtadienį“, – sakė atlikėja.

Nesutarimų ir intrigų kupina byla artėja link finišo tiesiosios. Kitame posėdyje yra numatytos baigiamosios kalbos, po jų lauks nuosprendis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (198)