A. Minalgos gyvenimas – tarp Vilniaus ir Šilutės, kur šiuo metu pas tėvus vis dar gyvena sužadėtinė su sūneliu Vėju.

„Mūsų sūneliui dar labai mažai laiko, todėl Audra, matomai, jaučiasi saugiau augindama jį ten, o man tenka važinėti. Visi darbai Vilniuje, o taip pat įsirenginėjame namus, kurių statybas čia irgi tenka prižiūrėti“, – paaiškino atlikėjas.

Paklaustas, kada planuoja užbaigti statybas ir apsigyventi kartu su sužadėtine, atlikėjas gūžčiojo pečiais: „Ten taip greitai, kaip mums atrodė, viskas nevyksta. Bet, manau, važinėjimas į Šilutę kažkada pasibaigs, namuose Vilniuje liko įsirengti tik vonios kambarį“.

Paklaustas, ar mylimoji nepavydi gerbėjų dėmesio, juolab, kai yra toli, atlikėjas paaiškino, jog būna visaip.

„Priklauso nuo mano dėmesio, parodyto jai. Kai neparodau dėmesio, tuomet ji pradeda prisiminti visas tas gerbėjas. Bet tai yra mano darbas ir aš manau, kad ji susipažinusi su būtent tokiu atlikėjo gyvenimu. Tiesa, dabar nelabai sau leidžiu pasilikti kažkur po renginio, todėl, galbūt, pasitikėjimas iš jos pusės didėja“, – samprotavo A. Minalga.

Kaip didžiausią santykių problemą Soliaris išskyrė savo nedėmesingumą. „Audrai ne didžiausia problema yra kažkoks merginų dėmesys iš šono. Ji nėra labai pavydi, sakyčiau, viduriukas. Didesnė problema yra mano laiko jai neskyrimas arba mano rūpestis tik savo muzika. Būna ir tokių laikotarpių“, – atviravo jis.

Atlikėjas ypač sielojasi, kad negali daug laiko praleisti su sūnumi Vėju. „Kaip tik dabar formuojasi sūnaus asmenybė. Su drauge suprantame, kad kuo daugiau jam dabar duosime, tuo daugiau jis turės savo žinių bagaže, todėl man norisi su juo praleisti visą parą, stebėti kaip jis auga. Tokio amžiaus vaikai labai staigiai keičiasi, mėnuo yra labai daug sūnaus gyvenime. Per jį įvyksta nemažai pasikeitimų. Norėtųsi, aišku, kuo daugiau laiko praleisti su Vėju, manau, tai turi įtakos, bet mano draugė stengiasi mane pavaduoti“, – pasipasakojo Soliaris.

Po vaiko gimimo A. Minalga pamatė ir kitą sužadėtinės Audros pusę: „Pradėjau labai vertinti jos motiniškas savybes. Aš nesitikėjau, kad ji bus tokia mama. Prieš tai nesu matęs jos prižiūrinčios ir taip besirūpinančios vaiku, tai mane labai stebina ir žavi.“

„Aš neįsivaizduoju šalia savęs kitos moters, bet tikiu, kad ir kitos moterys gimus vaikui taip pat juo rūpinasi ir stengiasi. Man labai gražu į tai žiūrėti, pamilau Audrą už kitus dalykus, negu anksčiau, pradėjau vertinti ją už gimus vaikui atsiskleidusias savybes. Tiesa, mano užimtumas vis didėja ir kuo toliau, tuo mažiau mums lieka laiko kartu, todėl kiekvieną minutę labai vertiname“, – kalbėjo atlikėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)