Pramoginės LNK laidos su "radistais" filmavime koncertavusi atlikėja atrodė išties nepriekaištingai.

Lady Gagos kūrinį atlikusi Mia buvo pasipuošusi juodomis lateksinėmis kelnėmis, seksualiu korsetu. Šis pasirinktas blogos mergaitės įvaizdis 31 moteriai, beje, tiko tobulai bei išryškino ne tik dailias kūno linijas, bet ir spalvingą asmenybę. 

Tačiau scenoje labiausiai žibėjo ir visų dėmesį traukė laimingos Vilijos akys. Na, ir prabangus papuošalas, labai primenantis sužadėtuvių žiedą.

Mia

"Paplojame Miai, ji "Facebooke" pakeitė savo santykių statusą iš "vieniša" į "susižadėjusi". Ir žiedas ant piršto naujas. Pasveikinkime ją", - laidoje už atlikėją džiaugėsi "radistai".

Tačiau Mia apie savo naują sužadėtinį neprasitarė nei žodžiu. Nesileido ir į kitas detales. 

"Kelintą kartą tu jau susižadėjai?", - klausė Rolandas Mackevičius.

"Svarbu, kad neištekėjau", - nuo atsakymų bandė išsisukti ji.

"Ar sunku šįkart buvo pasakyti "taip"? Kelintą kartą pasakei "taip"? Tiesa, su kuo tu susižadėjai? Koks jo vardas?", - toliau klausimus žėrė "radistai", tačiau neišgirdo iš Mios jokio atsakymo.

"Aš tiek daug išgėriau, kad net nebeprisimenu jo vardo", - toliau išsisukinėjo Mia.

Ne daug pešė laidos vedėjai ir tada, kai laidoje paprašė ją patarti visiems Lietuvos vyrams, reikėtų jiems prašyti merginos rankos ir širdies, kad ji nepasakytų "ne".

Laidos filmavimo akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (232)