Jųdviejų draugystės istoriją lydėjo dramos, skaudūs išgyvenimai. Šiandien atlikėja pasakoja su Selu išsiskyrusi ir gyvenimą be jo planuoti pradėjusi 2015-aisiais. Tačiau niekam ne paslaptis, kad pora dar mėgino taikytis ir net buvo padavę pareiškimus tuoktis.

Nors 2017 rugsėjo 15 dieną santuokų rūmuose planuojamų vestuvių sąrašuose buvo įrašyti jųdviejų vardai, nė vienas čia neatvyko. Tuomet paaiškėjo – pora galutinai pasuko skirtingais keliais, na, o E. Dragūnas dar daugiau klausimų sukėlė socialiniame tinkle dalindamasis kitos merginos, dabartinės sužadėtinės, modelio Kotrynos Kozlovaitės nuotraukomis.

„Datą vestuvėms išsirinkome tų metų vasarį, o aš išėjau balandžio 1-ąją. Tad tuoktis tiesiog nebuvo su kuo... Be to, jis birželio 16 dieną pranešė apie santykius su Kotryna. Jokia čia paslaptis, kad jis gyveno dvigubą gyvenimą“, – „Delfi“ priežastį, kodėl tąkart neįvyko jųdviejų planuotos vestuvės, paaiškino atlikėja.

Vis dėlto prieš kelerius metus tarp buvusių įsimylėjėlių įvyko dar viena drama. E. Sebrova policijai pateikė daugybę susirašinėjimų su E. Dragūnu, taip pat ir kitų įrodymų, kad prieš ją populiarus atlikėjas esą smurtavo, nuolat terorizavo ir net grasino nužudyti. Moteris pasakojo gyvenanti baimėje. Vis dėlto, prokuratūrai nenustačius, kad grasinimai būtų buvę realūs ir atlikėjas būtų ketinęs juos įvykdyti, tyrimas buvo nutrauktas.

Tačiau vieną pergalę šioje sumaištyje Eleonorai vis dėlto pavyko pasiekti. Buvo įrodyta, kad E. Dragūnas, įsilaužęs į jos „Facebook“ paskyrą, jos vardu atrašinėjo į žinutes, kurios buvo svarbios sprendžiant karjeros klausimus. Moteris pasakojo, kad dėl to prarado kai kuriuos kontaktus bei projektus, kurie jai, pradėjusiai kurti gyvenimą Anglijoje, buvo itin vertingi. Ketinusi prisiteisti nemenką neturtinę žalą, Eleonora vis dėlto nusprendė savo kaltinimus atsiimti, sakydama, kad nenori su šiuo žmogumi turėti nieko bendra.

Eleonora Sebrova/ Foto: GALart photography

Šiandien pašnekovė tikina, kad skyrybos su Egidijumi buvo geriausias jos sprendimas. Ir nors gyvenimas Londone pažėrė ne ką mažiau iššūkių – dabar ji pagaliau laiminga, stipri, einanti savo gyvenimo keliu ir tvirtai žinanti, ko nori.

„Tiesa gana žiauroka, tačiau, norėdama susikurti naują gyvenimą, Lietuvoje likti net neturėjau galimybės. Šios pragariškos skyrybos truko labai ilgai. Aš Egidijų palikau dar Čikagoje, 2015 metų pavasarį. Tačiau jo bandymai mane susigražinti, švelniai tariant, buvo tikrai neetiški. Galiausiai šios skyrybos baigėsi bylomis.

2016 metais išvykau į Londoną, kur manęs niekas nelaukė. Turėjau tik savo svajones. Tikriausiai mano asmenybė ir charakteris neleido pasiduoti. Nevažiavau į Londoną gyventi lietuvių kvartale ir kalbėti lietuviškai. Norėjau išmokti jų kultūros subtilybių, suprasti, kuo jie gyvena. Apsupau save naujais žmonėmis, stengiausi susirasti draugų.

Gal daug kam iš mano nuotraukų instagrame atrodė, kad gyvenu kaip princesė, tačiau tiesa buvo tokia, kad teko nuomotis mažą kambarėlį, kuriame net buvo užpuolę žiurkės. Pamenu, pasiguodžiau vienai „draugei“, tai iki šiol nepamiršiu, kaip Egidijus, tai sužinojęs apsidžiaugė. Parašė: „Tai ką, gyveni su žiurkėm?“. Mano atsakymas buvo: „Geriau su žiurkėm nei su tavim“.

Gyvenau Kensigtono rajone, kur didesnė britų koncentracija. Šie žmonės turi savitą humorą. Jie nemėgsta svetimšalių. Tai yra be proto diplomatiški žmonės, niekada nepasakys blogo žodžio. Manau, dėl to jie labai daug laimi. Jeigu nori įgyti jų pagarbą – reikia labai pasistengti“, – pasakojo Eleonora.

Dainininkė pasakoja išsikėlusi sau tikslą – neišvažiuoti iš Anglijos tol, kol radijas nesugros jos dainos.

„Tai nebūtinai turėjo būti hitas, man tiesiog reikėjo fakto. Pamenu, buvo žmonių, kurie tikino, kad tai neįmanoma, nes mes patys britai to nepasiekiame. Bet tikslus ir išsikeli tam, kad nebūtų lengva. Buvo iš tikro įdomu. Apsilankiau, įrašinėjau įžymiose studijose su žinomais prodiuseriais. Daug teko ir nusivilti... Gal nusivylimas sekė nusivylimą...

Nebūtinai žinomas vardas tau garantuos sėkmę. Gavau daug pamokų. Dirbau su Mortenu Shjoelin, Denisu Ingolldsby, Damonu Elliotu. Šiuo metu dar vyksta projektas su „Global Deejays“. Bet supratau viena: kiekviena daina turi eiti iš tavo širdies ir tik nuoširdumas gali užkariauti klausytojo širdį. Vardai nieko nereiškia.

Tiesą pasakius, Londonas man iš pirmo žvilgsnio nepatiko. Tai tikrai nėra mano vieta, bet džiaugiuosi, kad turėjau šią gyvenimo stotelę. Pažinau miestą ir net buvau jį įsimylėjusi. Atradau daug smagių dalykų, susipažinau su žmonėmis, kurių, ko gero, niekada nesutikčiau Lietuvoje. Kiekviena pažintis, manau, mums būna mažiau ar daugiau lemtinga. Tik klausimas, ar tuo metu jau esi pasiruošęs keisti savo likimą“, – kalbėjo E. Sebrova.

Eleonora Sebrova

- Jau kurį laiką gyvenate Lietuvoje. Kas paskatino sugrįžti?

- Lietuva man yra be galo brangi. Tai yra mano namai ir aš visada žinojau, kad čia grįšiu. Džiaugiuosi, kad grįžti mane pastūmėjo projektai. Vienas iš jų – praėjusiais metais Nidoje nufilmuotas vaizdo klipas. Beje, muziką šiai dainai kūrė Whitney Houston pusbrolis. Dauguma užsienyje gyvenančių žmonių klausia, kas yra Lietuva. Nesinori, kad žmonės galvotų, kad tai yra vagių ir prostitučių kraštas. Be galo džiugina, kad tarp garsių prodiuserių dauguma pažįsta Dynoro ir Ten Walls. Norisi didžiuotis savo šalimi.

Taigi, klipo Nidoje pagrindinis tikslas buvo parodyti šalies grožį. Man tai yra viena nuostabiausių vietų mūsų planetoje. Ir tikrai ne vienas nustemba pamatęs jos išskirtinumą. Šiuo metu rengiame vieną labai gražų projektą su Kostu Smoriginu ir Leonu Somovu. Tai tarsi skirtingos planetos, kurias sujungia tiltas. Bus labai smagu greitu metu papasakoti daugiau apie šią koloboraciją. Man didelė garbė dirbti su tokiomis talentingomis asmenybėmis.

- Teko pastebėti, kad nemenką jūsų kasdienybės dalį užima sportas, susijęs ne tik su kūno rengyba, bet ir su sielos dalykais. Ką tai jums suteikia?

- Mano, kaip ir kiekvieno žmogaus gyvenime, būna juodų ir baltų momentų. Kai man negera, visada ieškau būdų, ką daryti ir pakeisti, norint suprasti, kodėl gyvenime vyksta vieni ar kiti procesai. Tikrai kelias į gerą savijautą nėra lengvas: tai ir sportas, ir mityba, ir meditacija, ir dar daug kitų dalykų.

Ieškojau geriausių savo srities specialistų, kurie padėtų išmokti keisti savo gyvenimą į gerąją pusę. Kad padėtų tapti geriausia savęs versija su didesniais gyvenimo planais, tačiau neprarandant savęs, savo dvasios, išlaikant savo vidinę jėgą. Atradau nemažai dalykų, kurie mane kardinaliai pakeitė.

Kadangi dažnai sulaukiu klausimo, ką aš dariau ir kur kreipiausi, nusprendžiau žmonėms suteikti galimybę gauti tai, kas neįkainojama. Žinias iš savo srities profesionalų. Labai greitai startuos projektas „X“, kur savo žiniomis dalinsis psichologai, sporto, dietų specialistai, geriausi makiažo meistrai, žmonės iš JAV, Vokietijos, Rusijos, Japonijos. Kai kurių iš jų viena valanda darbo kainuoja 5000 eurų.

Po skyrybų tikrai daug į save investavau ir dabar nusprendžiau žmonėms pasiūlyti išskirtinę transformaciją, po kurios niekas nebus taip, kaip buvo. Merginoms, moterims, vyrams, kurie buvo atsidūrę panašioje gyvenimo situacijoje, kaip ir aš, ar patyrę gyvenime labai didelį skausmą, siūlau sekti mano naujienas ir labai greitai apie viską sužinosite bei gausite galimybę pakeisti savo gyvenimą.

- Egzistuoja klišė, kad norint siekti savo tikslų, išties nepamaišo ir reprezentatyvi išvaizda. Tačiau laikas, nori nenori ją koreguoja. Ar esate kada nors lankiusis pas plastikos chirurgus ar išbandžiusi grožio injekcijas?

- Neturiu nieko prieš plastines operacijas ir injekcijas, jei šios skirtos ne pagražinti išvaizdą, o išspręsti opią problemą. Pažįstu begales žmonių, kurie troško pasitaisyti nosies lūžį ar nesugrįžtamai pakitusias kūno formas, kurios kelia didelį diskomfortą.

Tačiau aš pati pasisakau už neinvazines procedūras ir unikalumą. Pastaruoju metu moterys labai panašėja viena į kitą ir siekia injekcijomis kopijuoti garsenybių bruožus, taip su laiku pamesdamos savo pačių išskirtinumą. Esu už įgimtą grožį, estetiką ir kuo natūralesnes veido ir kūno priežiūros priemones. Taip pat propaguoju veido mankštą. Veido raumenų stiprinimas yra išties puiki alternatyva botoksui.

Neseniai tapau natūralios kosmetikos prekinio ženklo ambasadore ir dalyvavau fotosesijoje su garsiu fotografu Gediminu Žilinsku. Kadangi jau kurį laiką aktyviai sportuoju ir propaguoju sąmoningumą, didžiuojuosi šiuo žingsniu ir pokyčiu, kadangi nuo šiol aš išties žinau, ką tepu ant savo veido, kūno odos ir kas slypi tų priemonių sudėtyje. Anksčiau taip niekada nebuvo, tačiau, manau, visi mes gyvenime atkeliaujame iki to momento, kai pradedame mąstyti plačiau: kaip rūpinamės savo organizmu ir kaip mūsų gyvensena veikia aplinką, kurioje mes esame.

Eleonora Sebrova

- Kai išsiskyrėte su Egidijumi ir grupe SEL, pradėjote karjerą kaip solo atlikėja. Ar buvo sakančių, kad be tokio užnugario nepavyks įsitvirtinti?

- Galiu pasidžiaugti, kad dirbau su pasaulinio lygio žvaigždėmis. Mano aplinkoje nebuvo sakančių, kad aš kažko negaliu. Atvirkščiai, visi labai palaiko. Vienintelis stabdis mano karjeroje buvau aš pati. Ilgus metus dėl savo psichologinės būsenos nei galėjau, nei norėjau dainuoti. Bet džiaugiuosi sutikusi žmones, kure man davė jausmą, kad aš viską galiu, kad Dievas man davė tokį balsą ir nedainuoti aš tiesiog negaliu. Supratau, kad man balsas – tai įrankis įdomiai istorijai papasakoti, suteikti žmogui malonumą.

- Žmonės daugybę metų diskutuoja apie judviejų su Egidijumi skyrybų istoriją. Bet kol visi skleidė gandus ir išvedinėjo savo teorijas, jūs kantriai tylėjote. Kodėl?

- Man tai buvo ypatingai skaudžios skyrybos. Neturėjau nei noro, nei jėgų kalbėti apie tai, kas buvo mano sieloje. Galbūt ateis diena, kai galėsiu apie tai papasakoti.

- Kaip tąkart sureagavote, kai užlipęs ant scenos Egidijus paskelbė apie sužadėtuves su Kotryna? Ar palietė širdį? Jūs pati niekada neskelbėte apie naujus santykius. Ar tai darote norėdama išvengti jau patirto nemalonaus dėmesio šia tema?

- Tikrai žinau, kiek jis rimtas šiais klausimais, nes pati ne kartą buvau su juo susižadėjusi. Taip, kad man dėl to nei šilta, nei šalta. Absoliučiai nesureikšminu. Dėl jų vestuvių – nežinau, kiek tai rimta. O dėl mano naujų santykių... kai turėsiu sužadėtuvių žiedą, sužinos visi.

- Jūsų vizitinė kortelė – elegancija, rafinuotumas, išlaikytas grožis. Tai be galo traukia aukšto rango vyrus. Galbūt dėl to didelio pasirinkimo sunkiau rasti antrą pusę?

- Man santykiuose yra svarbiausia stiprus jausmas ir ryšys. Ir turi būti kažkokia ugnis, kuri traukia prie kito žmogaus. Tad rangas čia jau niekuo negali padėti. Turi būti abipusė trauka, ryšys.

- Viename interviu pasakojote, kad Anglijoje teko susidurti ne vien su sunkumas, bet ir su prašmatniu gyvenimu. Ar jums nepasirodė, kad tas aukštuomenės gyvenimas gali būti ir labai sunkus, įpareigojantis?

- Nepasakyčiau, kad turtingi žmonės negali būti paprasti. Patys turtingiausi, ypatingai tie, kurie viską yra pasiekę patys, kaip tik žino gyvenimo kainą ir vertina kitus žmones, santykius, ryšius. Nes šiandien tai yra didžiausias mūsų turtas. Tarp jų gyvenimas yra sunkus, bet tai ir yra – jei nori turėti daugiau, turi ir daryti daugiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (155)