„Vesti pokalbių šou buvo mano vaikystės svajonė. Vos tik pamačiau Conaną O'Brieną, Larry Kingą ar Joną Stewartą supratau, kad noriu būti jų vietoje ir kalbinti pašnekovus. Pokalbių žanras visada buvo mano galvoje, bet kartais apie tai bijodavau pasvajoti. Tačiau atsiradus progai – nėriau į tai stačia galva. Tai, kad po metų pertraukos aš vėl sėsiu į pokalbių šou vedėjo kėdę, man yra labai džiugi žinia“, – DELFI pasakojo būsimo renginio sumanytojas.

Pasak pašnekovo, trumpas ir aiškus šou pavadinimas – „Pasitikite“ – sufleruoja apie pačią projekto esmę.

„Pavadinimas kilo savaime. Jis atspindi sumanymo esmę – tai, kad projekte dalyvaus tik tie žmonės, kuriuos pristatyti užtenka jų vardo ir pavardės. Vienintelė kvalifikacija, kurią turi praeiti mūsų pašnekovai, yra ta, kad pasakius jo ar jos vardą bei pavardę, žiūrovams nekiltų klausimas, kas jie tokie. Toks mūsų tikslas. Imti žmones, kurie publikai dovanotų daugiausia, kadangi žiūrovai pokalbių šou yra patys svarbiausi. Man labai rūpi išliekamoji renginio vertė, labai norėčiau, kad visi iš jo išeitų praturtėję“, – teigė J. Jankevičius.

Pirmasis pokalbių šou įvyks kovo 14-ąją dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje, kurio svečiu taps legendinis krepšininkas, „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius. Jokia paslaptis, kad prisikviesti tokį žmogų interviu – nelengva užduotis.

„Šarūnas yra užimtas žmogus. Manau, kad mes su juo kažkuo esame net panašūs. Jeigu yra galimybė išvengti interviu – mes ja ir pasinaudosime“, – juokėsi pašnekovas.

„Nepaisant to, jis labai mielai sutiko dalyvauti pokalbių šou. Tikrai laukia didžiulė šventė. Ne veltui renginį darome arenoje, norime, kad susirinktų kuo daugiau žmonių. Tai bus puikus renginys, kuriame, kaip tikimės, visi praleis puikų laiką“, – kalbėjo šou vedėjas.

J. Jankevičius neslepia simpatijų pirmam renginio pašnekovui.

„Šarūnas Jasikevičius yra vienas mano mėgstamiausių žmonių, kurį aš labai gerbiu. Tai retai sutinkamas variantas, kuomet žmogus yra sėkmingas visose srityse, kurių jis tik imasi. Labai įdomu kalbinti tokį žmogų, nes sėkmės istorijos įkvepia ir išmoko. Tokie mes sutvėrimai, mes mokomės iš sėkmingų evoliucijos variantų, o kalbant apie Lietuvą, mano manymu, Šarūnas yra vienas sėkmingiausių evoliucijos pavyzdžių mūsų kartoje“, – tikino J. Jankevičius.

Kaip tikina renginio organizatoriai, atviros auditorijos stiliumi vyksiančiame šou kiekvienas atėjęs taps pasirodymo ant scenos ir už jos ribų dalimi, o specialiai tam vakarui parengti geriausių Lietuvos muzikos atlikėjų pasirodymai ir netikėti vakaro svečiai sukurs atmosferą, į kurią žiūrovai mielai mintimis grįš ir renginiui seniai pasibaigus. Svarbu paminėti, kad iš bilietų surinktos lėšos keliaus Rimanto Kaukėno paramos grupei.

DELFI pasiteiravus, ar būsimo šou kūrėjai nebijo būti lyginami su kitu šio formato renginiu – „Kitokie pasikalbėjimai“ – Justinas tikina, kad jokios baimės tikrai nėra.

„Aš labai mėgau vesti „Kitokius pasikalbėjimus“, todėl man tikrai nėra problemų, jei žmonės atėję į „Pasitikite“ pokalbių šou juos kartu vertins ar lygins. Tegul tik ateina“, – su šypsena kviečia šou autorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)