Kaip ketvirtadienį DELFI sakė pati S. Sabaitytė, Lietuvą ji ketina palikti jau šį savaitgalį, o jos ir jos dukrelės jau laukia bičiuliai Argentinoje. Būtent šioje šalyje ji ketina kurti savo ateitį. Tiesa, naujasis jos širdies draugas kol kas kartu nevyks. „Tai dar tik santykių pradžia ir dar pažiūrėsime, kaip viskas bus, bet mylimasis atvyks į Argentiną taip pat. Su juo viskas yra gerai, bet turiu pasirinkti saugią šalį“, – prasitarė ji.

Dar prieš kurį laiką ji pasakojo, kad naują mylimąjį sutiko šv.Valentino dieną, kai viena klaidžiojo gatvėmis. Tą patį darė ir vienišas vyras, kuris moterį užkalbino ir, kaip sako Sigita, nepaleido. Taip jų santykiai ir užsimezgė.

Tačiau moters durelės tėvas, kuris gyvena Švedijoje, dabar siekia prisiteisti vaiko globą ir pats auginti mergaitę. Tai, anot moters, ir verčia ją priimti skubotą sprendimą bei palikti tėvynę.

„Albertas (Bandžius) žadėjo ir buvome pasirašę sutartį, kad jis padės su šia byla, tačiau jis visiškai nieko nepadarė ir praėjo visi terminai. Jis piktybiškai nesiėmė šio klausimo ir supratau, kad negaliu šiuo žmogumi pasitikėti ir priėmiau šį sprendimą.

Dar santykiams tęsiantis maniau, kad jie yra gražūs, bet jau mačiau, jog jam nerūpi mano vaikas ir jis turi tikslą ja atsikratyti. Jam nepatiko mano dukra“, – pasakojo moteris.

Tiesa, pasiteiravus, kodėl tuomet pati visiems pasakojo apie tai, kad A. Bandžius jos dukterimi rūpinosi tarsi ji būtų jo vaikas ir mylėjo jas abi, moteris sutriko. „Tikėjau ir ėjau per visas laidas bei pasakojau, bet negaliu padaryti nieko. Jis mūsų santykiais bandė pasigerinti savo įvaizdį. Turėjau visa tai sakyti, nes man atrodo, jog jo tikslas buvo reputaciją pagerinti ir viskas“, – teigė S. Sabaitytė.

Moteris pasakojo, kad yra nemažai keliavusi, tad buvo nesunku apsispręsti dėl gyvenamosios vietos. „Svarbiausia yra gelbėti savo vaiką. Man buvo labai skaudu ir supratau, kad turiu kažko imtis. Mano gyvenime dabar priimtas nejuokingas ir rimtas žingsnis. Išvykstu visam laikui ir daiktus palieku žmonėms, kurie jais gali pasirūpinti. Noriu kartu ir viską pamiršti“, – pasakojo ji.

Skandalingasis teisininkas A. Bandžius DELFI pasakojo, jog sutartis iš tiesų buvo pasirašyta ir jis stengėsi padėti, tačiau S. Sabaitytė nepateikė reikalingų dokumentų iš Švedijos ir nors advokatas bei buvęs jos mylimasis ne kartą moterį įspėjo, nustatyti terminai galiausiai baigėsi.

„Labai pavargau nuo jos, jei atvirai. Sutartis tikrai buvo, bet viskas ir buvo padaryta. Pateikti taip pat ir teismui dokumentai, bet jis (teismas) įpareigojo pateikti dokumentus iš Švedijos. Tačiau jos advokatė Švedijoje užtikrino, kad visus dokumentus yra nusiuntusi Sigutei.

Dėl visko įspėjau ir galiausiai teismas grąžino dokumentus. Kuomet prasidėjo visi šie melai ir įžeidinėjimai, pagal advokatūros įstatymą, išsiunčiau jai pranešimą dėl atstovavimo sutarties nutraukimo. Negaliu atstovauti žmogui, kuris taip su manimi elgiasi“, – sakė teisininkas.

DELFI primena, kad dar praėjusių metų lapkritį užsimezgė menininkės ir advokato santykiai. Po pažinties „Facebook“ jie susižadėjo ir vos tik susitikę gyvai pranešė apie tai, kad šie santykiai yra rimti. Tuomet S. Sabaitytė dalijo interviu bei pasakojo, koks A. Bandžius yra nuostabus vyras ir tėvas bei net rinkosi vestuvinę suknelę.

Tačiau netrukus jų santykiai iširo. Moteris pranešė apie vyro neištikimybę ir pažėrė pikantiškų judviejų santykių detalių. A. Bandžius tuomet sakė, jog pamatęs nestabilų moters elgesį tiesiog norėjo atsiriboti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)