– Irūna, esi „Studenčių“ narė ir dainuoji duetu su Mariumi Jampolskiu. Ar turi dar kokių nors muzikinių planų?

– Galvojau apie solinę karjerą, vasarą net įrašiau pirmą solinę dainą „Saloje“, tačiau šie planai turės palaukti. Dar neatradau, ką turiu dainuoti, kokį muzikos stilių. Ieškau, kas man labiausiai tinka. O kol vyksta kūrybinis procesas, galima šiek tiek atsikvėpti.

– Įtemptas vasaro sezonas jau baigėsi. Ar dabar turi mažiau veiklos?

– Dabar filmuojuosi televizijoje, koncertuoju ir padedu mamai auginti brolį. Vasarą baigiau mokslus, tad galima sakyti, kad dabar poilsiauju (juokiasi).

– Baigei bakalauro studijas. Ar planuoji įgyti magistro laipsnį?

– Kol kas tikrai ne. Paskutiniai studijų metai buvo labai sunkūs. Mokslai, koncertai, filmavimai... Buvo daug nervų, įtampos, nuovargio ir streso.

– Ar patiriant tokią įtampą nesušlubavo sveikata?

– Buvo toks laikas, kai reikėjo apsispręsti: mažiau darbų arba ir toliau alinti organizmą, gadintis sveikatą. Įjungiau protą, juk visų darbų neįmanoma nudirbti ir visur suspėti.

– Kaip atgauni jėgas, kai tokia įtempta dienotvarkė?

– Kad atgaučiau jėgas, teko net su lašeline pagulėti. Tuomet supratau, kad įvairūs papildai ir vitaminai būtini. Tiesa, anksčiau vis pamiršdavau, kad reikia išgerti vienas ar kitas tabletes, tačiau dabar įpratau. Kartais save pavadinu pensininke, nes visuomet turiu dežutę, kurioje – tai dienai skirti papildai. Tai ne vaistai, tai tiesiog būtini organizmo stiprinimo priedai.

– O ar nebandei organizmo stiprinti natūraliais būdais?

– Jau senokai geriu morkų ir burokėlių sultis. Pati jas spaudžiu, kartais pagardinu ir obuoliais. Negaliu pasakyti, kad jaučiu jėgų antplūdį, bet žinau, kad tai į gera (nusijuokia).
Kita vertus, žinau, kad ne visų organizamui reikalingų medžiagų galima gauti su maistu. Kai vienu metu buvau labai išsekusi, pirmiausia paskambinau mamai ir paklausiau, ką daryti. Ji pasiūlė išgerti magnio, nes šios medžiagos su maistu negauname pakankamai. Viena bičiulė sportininkė kaip tik tuo metu vartojo magnio miltelius. Jie buvo tokie skanūs (juokiasi)! Nusipirkau ir aš, visur nešiojausi rankinėje. Pavartojusi kelis mėnesius pasijutau geriau ir tvirčiau.